Afbeelding

Kortingsvouchers voor energiebesparende maatregelen in huis

Algemeen

Nieuw in Oudewater ...

Wat je niet gebruikt, hoef je ook niet te betalen. Met dit achterliggende motto biedt Energie Oudewater vouchers aan om gratis of met flinke korting te investeren in minder energiegebruik.

Het is inmiddels bekend: de transitie van fossiel naar duurzame energie komt eraan. Dat houdt in dat elk huishouden in de loop van de tijd zal over gaan op duurzaam geproduceerde energie. Hoe de energie nu of in de toekomst wordt opgewekt er zal altijd een prijskaartje aan hangen. Dus investeren om minder energie te gebruiken loont altijd! Om iedereen in Oudewater die hier nog aan twijfelt, of het al weet een beetje meewind te geven deelt Energie Oudewater vouchers uit. Vier verschillende vouchers die kunnen worden ingezet om energie te besparen in de woning. De voucheractie wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente.

Vier Verschillende Vouchers

Energie Oudewater deelt vier vouchers uit die recht geven op een voordelige deal. Elke voucher geeft recht op korting voor een bepaalde energiemaatregel. Je kan één voucher gebruiken of meerdere. Maar let: op het aantal vouchers is beperkt. Wie het eerst komt, die het eerst maalt en op=op.

Voucher 1: Aanschaf kleine energiebesparende maatregelen t.w.v. € 50,-

Denk hierbij aan ledverlichting, tochtstrips, radiatorfolie e.d. Tot maximaal € 50,- wordt de rekening totaal betaald door de inzet van deze voucher.

Voucher 2: Energieadvies of CV optimaal inregelen t.w.v. € 60,-

Een specialist maakt een advies hoe de woning het best kan worden geïsoleerd of hoe de cv en radiatoren optimaal (dus zuinig kunnen worden ingeregeld). Met het inzetten van de voucher zijn de kosten respectievelijk € 25 en € 50,-. De jaarlijkse besparing is een veelvoud.

Voucher 3: Woning isoleren t.w.v. € 200,-

Voor wie nog niet, of nog maar gedeeltelijk is toegekomen, aan het grote werk. Voor het isoleren van spouwmuur, dak of vloer kan deze voucher worden ingezet. Bekend is dat deze isolatiemaatregelen zich snel terugverdienen en ook nog eens het wooncomfort vergroten.

Voucher 4: Mondeling Advies t.w.v. € 50,-

Voor een persoonlijk mondeling advies aan huis over energiebesparende maatregelen in uw situatie kan deze voucher worden ingezet. De voucher dekt de kosten voor het advies. Dus een gratis advies.

Meedoen

Op de site van Energieoudewater.nl is alle informatie over de voucheractie en hoe een voucher kan worden afgenomen. Belangrijk is nog om te weten dat de voucheractie loopt tot 1 maart 2021 en dat het aantal vouchers gelimiteerd is. Iedereen die nog meer wil weten over deze voucheractie is op dinsdag 29 september welkom tijdens het Energiecafé in het Zalencentrum aan de Westsingel.

Koor aan de oranjebitter.
Koffieochtend in Dorpshuis De Vaart 1 uur geleden
Afbeelding
Railfiets 4 uur geleden
Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 18 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 19 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 20 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug 23 uur geleden
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? gisteren
Afbeelding
Houdijker en zoon winnen de wedvlucht vanuit Quiévrain 24 apr, 09:00