Afbeelding
Cees Reichard

Zomeractiviteiten 'Happy in mijn Hangmat'

Algemeen

Cees Reichard

Dit jaar is er door de corona geen gebruikelijk Huttendorp in Vlist. Toch is het bestuur van Dorpsvereniging Vlist erin geslaagd om in de week van 22 t/m 28 augustus een alternatief programma "Happy in mijn Hangmat' te organiseren. Lekker buiten spelen en samen activiteiten ondernemen vanuit je hangmat.

In plaats van op de eerste zaterdag een hut bouwen, wordt er een 'Hangout' gecreëerd. Dit kan o.a. met een hangmat, een strandtentje of wat kleden. Vervolgens wordt er op deze dag toch nog een hut gebouwd, maar dan een kleintje voor de vogels. Na een stormbaan waarbij men lekker vies mag worden, wordt deze eerste dag afgesloten met BBknoeien voor alle Kids waarbij ouders, vrienden, familie en aanhang mee mogen doen.

Verder zijn er de gehele week leuke activiteiten. Op dinsdag zijn de kinderen bijvoorbeeld interactief op de boerderij. Op woensdag wordt van hen het betere speurwerk verwacht en wordt er gekeken of men het dorp op zijn duimpje kent. De vrijdag zal in het teken van de Playbackshow staan. 's Middags wordt het podium aangekleed met zelf geknutselde spullen en wordt er geoefend voor het optreden. Om 19.00 uur begint de show waar iedereen welkom is om te komen kijken en te genieten van de kinderen. Om 21.00 uur zal deze Zomerweek worden afgesloten.

Afbeelding
OZV moest de laatste wedstrijd aantreden tegen de concurrent Poseidon.
Ook OZV Dg kampioen 4 uur geleden
V.l.n.r.: Anneke van Heertum, Mirjam Jongerius en Marry van der Kroon.
Koningsochtend in Vlist met oranjebitter 6 uur geleden
 Tussen de buien door werd een hoop plezier gemaakt.
Koningsspelen voor de basisscholen 8 uur geleden
Afbeelding
Update spreidingswet en motie over plannen Cultuurhuis 9 uur geleden
Springkussen Striker was een succes.
Koningsdag in Driebruggen 11 uur geleden
Afbeelding
'Als ik ga - ga ben' 13 uur geleden
Afbeelding
Ringsteken met de skelter op Koningsdag in Polsbroek 14 uur geleden
De knikkerbanen tijdens de Koningsspelen.
Knikkeren en Koningsspelen 30 apr, 19:00