Sportbus komt op het veld aan de Spechtstraat in Haastrecht
Sportbus komt op het veld aan de Spechtstraat in Haastrecht

Sportbus voor thuisblijvende jongeren komt naar Haastrecht

Algemeen

Cees Reichard

Op dinsdag 11 augustus komt om twee uur de sportbus van het jongerenwerk op het speelterreintje aan de Spechtstraat in Haastrecht. In deze sportbus zitten diverse sport- en spelmaterialen waar kinderen vanaf 10 jaar onder begeleiding van de jongerenwerker mee mogen sporten en spelen. Wij mogen hierbij denken aan sportbogen, lasergamegeweren, verschillende ballen en frisbees.

Ook is er de mogelijkheid om te voetballen waar de jongerenwerker graag aan mee zal doen. Na het sporten is er voldoende ruimte om even wat water te drinken en even bij te komen en een babbeltje te maken met de jongerenwerkers.

De Stichting Jeugd & Jongerenwerk organiseert vanaf 11 augustus speciaal voor de thuisblijvende jongeren deze sportieve activiteit. Elke dinsdag en donderdag is de sportbus in één van de kernen van de Krimpenerwaard aanwezig. Jongeren mogen ook naar een andere kern komen. Men hoeft zich niet van tevoren op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden. Bij slecht weer gaat de activiteit helaas niet door.

Om de te zien waar de bus staat kan men de Instagram raadplegen: bendr.krimpenerwaard of de website: www.bendrvoorjou.nl/krimpenerwaard.

Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 1 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 2 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 16 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 17 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 18 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 21 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 23 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet gisteren