Jeu de Boules bij Dorpsvereniging Vlist
Jeu de Boules bij Dorpsvereniging Vlist

Vlisterbokaal Jeu de Boules voor Marco Verkuil

Algemeen

Cees Reichard

Op vrijdag 17 juli organiseerde Dorpsvereniging Vlist een Franse avond met Jeu de Boules wedstrijden. Marco Verkuil wist bij de volwassenen te winnen en mocht uit handen van Harry van Krieken de Vlisterbokaal in ontvangst nemen. Een wisselbeker die van Krieken in 2009 beschikbaar heeft gesteld. De wedstrijden stonden ook onder zijn leiding. Tweede werd Edith Kemper en derde Esther Spruit.

Winnaar Marco Verkuil deed voor de tweede keer mee en hij vindt het een leuk spel. "Ik heb er niet speciaal voor getraind en het is meer geluk dan wijsheid dat ik gewonnen heb. Wel geweldig dat ik deze bokaal in ontvangst mag nemen!"

Bij de jeugd werd Simon van Meel winnaar. In de finale streed hij met zijn broer Daniël en nog twee meisjes om de eerste plaats.

Harry van Krieken was zeer tevreden over de goede opkomst. In totaal waren bij beide wedstrijden dertig deelnemers. "Dankzij het mooie weer is het erg gezellig."

De voorzitter van de Dorpsvereniging, Hilda van der Sluis was het hier helemaal mee eens. Zij is sinds januari van dit jaar voorzitter en door de coronatijd heeft zij een half jaar moeten wachten eer zij haar eerste activiteit kon houden. "Het doet mij deugd dat er zoveel zijn gekomen, het is lekker buiten en iedereen doet fanatiek mee. Ook de jeugd was behoorlijk aanwezig."

foto

Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 22 uur geleden
Afbeelding
Over 'Op de rand' 1 mrt, 19:00
Afbeelding
Puntje van Aandacht 1 mrt, 17:00
Dirigent Leon van Veen.
Paaszang: Samen zingen we 'Hallelujah' 1 mrt, 12:00
Afbeelding
Concert Soli Deo Gloria 1 mrt, 09:00
Afbeelding
Jan van der Vlist antiek & brocante houdt totale leegverkoop 29 feb, 19:00
Afbeelding
Singer-Songwriter Diede Vendrig schittert in landelijke muziekcompetitie 29 feb, 18:00