Jeu de Boules bij Dorpsvereniging Vlist
Jeu de Boules bij Dorpsvereniging Vlist

Vlisterbokaal Jeu de Boules voor Marco Verkuil

Algemeen

Cees Reichard

Op vrijdag 17 juli organiseerde Dorpsvereniging Vlist een Franse avond met Jeu de Boules wedstrijden. Marco Verkuil wist bij de volwassenen te winnen en mocht uit handen van Harry van Krieken de Vlisterbokaal in ontvangst nemen. Een wisselbeker die van Krieken in 2009 beschikbaar heeft gesteld. De wedstrijden stonden ook onder zijn leiding. Tweede werd Edith Kemper en derde Esther Spruit.

Winnaar Marco Verkuil deed voor de tweede keer mee en hij vindt het een leuk spel. "Ik heb er niet speciaal voor getraind en het is meer geluk dan wijsheid dat ik gewonnen heb. Wel geweldig dat ik deze bokaal in ontvangst mag nemen!"

Bij de jeugd werd Simon van Meel winnaar. In de finale streed hij met zijn broer Daniël en nog twee meisjes om de eerste plaats.

Harry van Krieken was zeer tevreden over de goede opkomst. In totaal waren bij beide wedstrijden dertig deelnemers. "Dankzij het mooie weer is het erg gezellig."

De voorzitter van de Dorpsvereniging, Hilda van der Sluis was het hier helemaal mee eens. Zij is sinds januari van dit jaar voorzitter en door de coronatijd heeft zij een half jaar moeten wachten eer zij haar eerste activiteit kon houden. "Het doet mij deugd dat er zoveel zijn gekomen, het is lekker buiten en iedereen doet fanatiek mee. Ook de jeugd was behoorlijk aanwezig."

foto

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 5 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 6 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 7 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 14 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 15 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00