Afbeelding

Bouwbedrijf Spruit bv is jarig en trakteert

Algemeen

Op 6 mei bestaat Bouwbedrijf Spruit bv 50 jaar. Vieren doe je samen en wie jarig is trakteert! Daarom brengen de eigenaren van het bouwbedrijf deze week taart bij verschillende zorg- en vrijwilligerslocaties in Montfoort.

Familiebedrijf

In 50 jaar is er veel gebeurd. Wat in 1974 begon met het timmeren van vogelhuisjes, tuinhuizen en trappen groeide al snel door naar een volwaardig bouwbedrijf. Nu 50 jaar later is Bouwbedrijf Spruit uitgegroeid tot een solide en allround bouwbedrijf met Ad, zoons Peter en Rudi en een vast team vakmensen. In iedere wijk in de regio heeft het bouwbedrijf wel iets gedaan. Een aanbouw, een dakkapel of een huis gebouwd. Door veel tijd en energie in service en nazorg te steken, zorgt het bouwbedrijf dat mensen tevreden zijn en terugkomen.

Op naar de toekomst

In 2023 is het bedrijf aan de Aardvletterweg uitgebreid met de naastgelegen bedrijfshal. Met deze extra ruimte, een goed team aan vakmensen en een 3e generatie Spruiten die geregeld in de werkplaats te vinden is, is het bedrijf klaar voor de toekomst. Klaar om een sterk en no nonsens bouwbedrijf te blijven voor klanten met grote en kleine bouwprojecten.

Just in Time 4 Heroes

Op 6 mei a.s. bestaat het bedrijf 50 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een feestdag en een bedrijfsuitje. Aan de gasten van de feestdag is gevraagd hun cadeau te schenken aan de stichting Just in Time 4 Heroes. Deze stichting zet zich in om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijke midweek op Terschelling aan te bieden. Een midweek met het gezin op het mooiste eiland van Nederland om even alle zorgen te vergeten, even niet ziek te voelen en even niet te denken aan morgen.

Samen vieren

En wie jarig is trakteert, dus daarom gaan Ad, Peter en Rudi deze week bij verschillende zorg- en vrijwilligerslocaties in Montfoort langs met taart!

Afbeelding
Afbeelding
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 34 minuten geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 3 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 22 uur geleden
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! gisteren
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 17 mei, 14:00