Afbeelding
Foto: pr

Jan van der Vlist antiek & brocante houdt totale leegverkoop

Algemeen

We zijn te gast bij Jan van der Vlist antiek & brocante aan de Populierenweg 31a te Oudewater. Met bijna 45 jaar ervaring in de antiek- en brocantewereld zijn zij een grote speler op het gebied van allerlei stijlen meubelen, stoere en landelijke decoratie, zinken tuin decoratie, en decoratie uit India, Nepal en Indonesië.

“Onze inkopers zijn wekelijks op pad om de leukste items in te kopen”, aldus eigenaresse Bianca van der Vlist. “Iedere week komen er nieuwe producten binnen vanuit landen als Zweden, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Roemenië, en België. Hierdoor wisselt onze voorraad snel. Onze focus ligt voornamelijk op de export naar alle landen ter wereld, maar we hebben daarnaast ook een mooie showroom van ruim 3000m2 waar particulieren heerlijk kunnen rondneuzen opzoek naar dat ene pareltje.”

Totale leegverkoop Ibiza style meubelen

Om ruimte te maken in de showroom houdt Jan van der Vlist antiek & brocante een totale leegverkoop van de Ibiza style meubelen om plaats te maken voor andere collecties. “Wij blijven zeker nog deze prachtige collectie voeren maar we hebben in de maanden november, december, januari en februari zoveel containers binnen gekregen dat er nu meer dan 1000 stuks in onze showroom staan. Er is dus zeker genoeg keuze; van tv-meubel, kast, spiegels decoratie-artikelen tot nachtkastjes, er is voor ieder wat wils. De hele maand maart bieden wij deze stukken aan met kortingen tot 50% op de stickerprijs, dus u kunt nu voordelig het meubel kopen wat u altijd al wilde hebben. En onze meubelen kunt u gelijk meenemen.”

Deze totale leegverkoop is geldig in de gehele maand maart, maar wel zolang de voorraad strekt. Ze reserveren niet, dus wie het eerst komt heeft de eerste en meeste keus.

Naast de reguliere openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur is Jan van der Vlist antiek & brocante ook extra geopend op zaterdag 2 maart, 9 maart en 16 maart van 10.00-15.00 uur.

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 17 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00