Afbeelding
Foto: pr

Nieuwe trainer Montfoort S.V. ‘19

Algemeen

Nick Vreeman is vanaf het volgende seizoen de nieuwe hoofdtrainer. Na een zorgvuldige procedure en de gevoerde gesprekken met trainers, kwam Nick als de meest geschikte kandidaat naar voren.

De laatste jaren koos de club voor ervaren trainers. De Voetbal Technische Commissie ging nu juist op zoek naar een jonge trainer, die tot het hoogste niveau binnen de amateurs mag trainen en daarnaast de meest recente opleidingen bij de KNVB heeft gevolgd. Aan dit profiel voldeed Nick Vreeman volledig. Zijn voetbalvisie werd met enthousiasme aangehoord.

Nick Vreeman begon zijn trainersloopbaan bij CDW en heeft daarna een mooie, inspirerende en kwalitatieve CV als trainer weten te bewerkstelligen. Zo was Nick werkzaam als hoofdtrainer bij FC Utrecht O-9 en O-10 om daarna over te stappen naar Ajax waar hij de eindverantwoordelijke trainer was van O-11 en O-12. Ook heeft hij een aantal jaren Hercules O-21 (spelend in de vierde divisie en tegen Betaald Voetbal Organisaties) getraind.

Op dit moment is hij assistent-trainer bij Hercules 1. Een volgende stap is het hoofdtrainerschap binnen Montfoort S.V. ‘19. Nick Vreeman is woonachtig in Vleuten en is werkzaam bij Kiremko B.V. als coördinator Learning en Development.

Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 17 uur geleden
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 19 uur geleden
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest gisteren
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 17 mei, 14:00
Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 17 mei, 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 17 mei, 09:00