Afbeelding
Foto: Margreet Nagtegaal

The Final Part(y) van Projectkoor Cessibon

Algemeen

Op 18, 19, 24 en 25 maart schitteren de zangers van Projectkoor Cessibon nog één keer in volle glorie als slot van hun allerlaatste project: The Final Part(y) in de Ontmoetingskerk. Natuurlijk als altijd met Cessibonse allure!

Zestig zangers zingen in een stralend decor, gemaakt door koorzangers, met bijzondere belichting van de Klaproos, met begeleiding van een geweldig combo. Deze begeleidingsband bestaat uit: Michiel Rozendal piano, Robert van Jaarsveld gitaar, Sander van der Tol basgitaar en Ferry Bisschop drums/percussie. Het geheel staat onder vertrouwde leiding van dirigente vanaf het eerste uur, Monique van den Hoogen.

Cessibon kan nog een keer flink uitpakken dankzij financiële ondersteuning van diverse fondsen, vele sponsors en de Vrienden van Cessibon.

Op het programma staan deze keer veel populaire popsongs zoals o.a. Rollercoaster, Love of my Life, Go your own way, Nothing Else Matters, Avond en Leun op mij. Voeg daarbij een vleugje klassiek en een vleugje opera en ‘The Final Part(y)’ is daar!

De zangers gaan in dit project op chic en het zou heel leuk zijn als ook het publiek op chic komt. Dus het publiek heeft deze keer ook een kledingadvies: feestelijk/chic.

Oud-zangers van Cessibon kunnen tijdens het concert nog even inschuiven bij het koor en kunnen meezingen met Bohemian Rhapsody van Queen. Daarvoor kun je bladmuziek en een oefenfile aanvragen via cessibon@cessibon.nl

Projectkoor Cessibon stopt na 23 jaar om verschillende redenen, maar De ZangZaak van Monique blijft bestaan. Met De ZangZaak zal Monique op bescheiden schaal zangprojecten blijven aanbieden.

  1. Concerten The Final Part(y)
  2. zaterdag 18 maart 20.00 uur
  3. zondag 19 maart 15.00 uur
  4. vrijdag 24 maart 20.00 uur
  5. zaterdag 25 maart 20.00 uur
  6. Ontmoetingskerk, Westsingel 2, Oudewater
  7. Kaarten verkrijgbaar bij
    The Read Shop, Coop Heijmans
    en via www.cessibon.nl
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 5 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 7 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 10 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 12 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 14 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00