Op de foto bovenstaand v.l.n.r.:Cas Groeneweg, Mels de Bruyn, Jelle Houdijk, Mannes Blonk,Yari den Braber, Steff Burger en John Groeneweg.Staand onder: Fedde Suntjens, Iwan van Vliet, Arjan de Ruiter en Joep Verkleij.Rosanne van Jaarsveld, Sven Verhoef en Tim Langenbergkonden helaas niet bij de uitreiking zijn.
Op de foto bovenstaand v.l.n.r.:Cas Groeneweg, Mels de Bruyn, Jelle Houdijk, Mannes Blonk,Yari den Braber, Steff Burger en John Groeneweg.Staand onder: Fedde Suntjens, Iwan van Vliet, Arjan de Ruiter en Joep Verkleij.Rosanne van Jaarsveld, Sven Verhoef en Tim Langenbergkonden helaas niet bij de uitreiking zijn. (pr)

OZV-jeugd in het zonnetje gezet

OZV-jeugd (tot 11 jaar) heeft het waterpolo seizoen afgesloten met een gedeelde 1e plaats. Door Corona is de laatste wedstrijd tegen de andere gedeelde koploper niet gespeeld. Zodoende heeft OZV haar jeugdteam uitgeroepen tot ‘Onze kampioenen’.

Het jeugdteam van OZV heeft een heel goed seizoen gekend en hebben veel overwinningen geboekt. Onder leiding van bezielend trainer/coach John Groeneweg zijn ze erg gegroeid dit jaar en OZV hoopt deze stijgende lijn voort te zetten.

Met de afsluiting van dit seizoen zijn ze vanwege deze prestatie dan ook in het zonnetje gezet. Elke speler kreeg een mooie beker als aandenken. De zomerstop is weliswaar begonnen, maar OZV traint gewoon door in het heerlijke buitenbad in Oudewater.

Als jij nu denkt: dit lijkt me ook wel wat, dan ben je van harte welkom om dinsdag- en donderdagavond mee te trainen. Misschien sta jij dan volgend jaar ook met een mooie beker.

Meer berichten