Afbeelding
pr

Benefietconcert Oekraïne

Algemeen

Stichting Tulipan organiseert op zaterdag 11 juni vanaf 20.00 uur een benefietconcert voor Oekraïne in de Grote- of St. Michaëlskerk in Oudewater.

Het programma bestaat onder andere uit een bijzonder optreden van de Oekraïense pianiste Olga Havrylina. Verder zal het mannenkoor Zanglust uit Linschoten een verscheidenheid aan liederen zingen en geeft de bekende stadsorganist uit Oudewater Gerben Mourik een miniconcert.

De opbrengst gaat in z’n geheel naar de mensen in Oekraïne. De toegangsprijs bedraagt 12,50 p.p. (kaartverkoop aan de deur).

De Stichting Tulipan is al 25 jaar actief in Oekraïne; zij ondersteunen mensen met goederen, maar ook met geld. Hun werkgebied is Trans-Karpatië in het westen van Oekraïne. Op het ogenblik zijn daar geen bombardementen. Wel zijn er veel vluchtelingen uit steden zoals Donetsk, Kiev, Zythomir e.a.

In april zijn zij met veel hulpgoederen naar Vynohradiv geweest en hebben zelf gezien dat er veel hulp nodig is om alle vluchtelingen van eten, kleding e.d. te voorzien. Ook geven zij geld aan mensen die transporten regelen naar steden in het oosten van het land. In deze steden zijn de winkels vernield en er is te weinig voedsel en water.

Wilt u meer over het werk van Stichting Tulipan weten, kijk dan op onze website: www.stichtingtulipan.weebly.com

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 6 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 7 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 8 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 8 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 9 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 12 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 14 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 17 uur geleden