Hester van der Vlist

Buitenconcert leden van Happy Notes

Diana de Goeij: “Ieder jaar wordt er een kinderkerstconcert georganiseerd in het Hof van Stein. Door Corona is dit twee keer niet doorgegaan. Tot december van dit jaar wachten, met het risico dat het in december weer afgelast zou worden, dat ging niet gebeuren. Zo ontstond het idee van een Tuinfeest.”

Met een groot aantal leden en toeschouwers, waren goede weeromstandigheden nodig. Een huisconcert, dat zou een chaos kunnen worden. De weergoden waren goed gestemd, de zon liet zich zien en hoe! Op een picknickkleedje met een parasol kon het publiek luisteren naar het concert. Jayla speelt sinds een half jaar gitaar. Haar moeder geeft aan dat het best spannend is zo’n eerste uitvoering. Maar aan het stralende gezichtje van Jayla te zien, was ze de spanning tijdens het spelen kwijt en genoot ze net als de overige leden van dit concert.

Liedjes als: de Elfendans, Poppenfeest, Kaboutermars en dansende elfjes werden ten gehore gebracht! Wat een plezier dat iedereen, jong en oud, het beste van zichzelf op hun instrument kon laten zien. Voor enkele jonge kinderen was het podium nog wat spannend, vandaar dat zij meededen vanaf hun kleedje.

Tussendoor was er een versnapering, verse pizza uit de steenoven. De kinderen, (overwegend) jongens, konden zich uitleven op de trampoline bij de Vlist.

Bij Happy Notes kan en mag iedereen muziek maken. Mooi dat ze dit vandaag op een zonovergoten dag konden laten zien en horen.

Hester van der Vlist

Meer berichten