En de winnaars zijn ... Wouter van Midden en Suzanne Mulder.
En de winnaars zijn ... Wouter van Midden en Suzanne Mulder. pr

Wouter van Midden polsstokverspringer van het jaar 2021

Algemeen

Op het uitgestelde Gala van de Polsstokbond Holland zijn de jaarprijzen van 2021 uitgereikt. De klassementwinnaars hebben het geborduurde leidersshirt ontvangen, met de eindstand van het klassement. Dit waren: Senioren; Jaco de Groot (Kamerik), dames; Demi Groothedde (Jaarsveld), junioren; Reinier Overbeek (Benschop), jongens; Roy Velis (Benschop) en bij de meisjes; Suzanne Mulder (Vlist).

Wouter van Midden (Vlist) bleef de medegenomineerde voor bij de verkiezing tot springer van het jaar, Wouter sprong afgelopen seizoen zijn beste seizoen ooit. Hij heeft zijn pr verbeterd naar 21.42 meter. Maar Wouter piekte op het beste moment van het seizoen; op het NK in Burgum. Hij zette al vroeg in de wedstrijd de verste afstand neer. De afgelopen jaren heeft Wouter een enorme groei laten zien en dit belooft nog wat voor de komende jaren. Wouter heeft een kleine bronzen springer als herinnering aan deze verkiezing ontvangen.

Suzanne Mulder uit Vlist mag zich het talent van het jaar 2021 noemen Zij versloeg bij deze verkiezing clubgenoot Karsten Klarenbeek (Vlist) en Lieke Stolwijk (Bodegraven). Suzanne ging als topfavoriet bij de meisjes het seizoen in. Ze miste het erepodium slechts twee keer en won maar liefst vijftien dagtitels. Suzanne vervolgt haar polsstokcarrière vanaf komend seizoen bij de dames, die er met Suzanne een flinke concurrent bij hebben.

De springers maken zich nu weer op voor het nieuwe seizoen We gaan er vanuit dat we dit jaar op 14 mei kunnen starten met de competitie om het de ABZ De Samenwerking klassement.

Meer informatie is te vinden op de website van de Polsstokbond Holland: www.pbholland.com

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 2 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 16 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 23 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00