pr

Verboon Optiek: onze winkel blijft open

Goed zien is essentieel. Daarom bent u ook nu welkom in bij Verboon Optiek. “Onze gediplomeerde opticiens staan graag voor u klaar”, laat eigenaresse Carla Schweers weten.

Coronaproof

Opticiens werken met een protocol opgesteld door hun vakverenigingen NUVO en ANVC. Niet iedere optiekzaak houdt zich zo strikt aan de regels, zoals die zijn opgesteld, weet Carla. Zij doet dat wel, en is er al mee aan de slag gegaan, sinds het begin van de coronacrisis. “Wij garanderen u dat wij op 1,5 meter afstand kunnen meten”. Trots laat ze de oogmeetapparatuur zien, waarmee klanten op een veilige manier geholpen kunnen worden. “Op veilige afstand en met volle aandacht, zodat de gezondheid van onze klanten én medewerkers gewaarborgd blijven. Daarnaast maken we gebruik van tussenschermen, dragen we mondkapjes en desinfecteren we al onze apparatuur en monturen na gebruik.”

Altijd een actueel assortiment

Het hele jaar wordt de collectie van Verboon Optiek aangevuld met nieuwe monturen. Zelfs in deze tijd heeft Carla de nieuwste glazen en mooiste monturen kunnen bestellen. Klassiek, hip, supertrendy of tijdloos: kom gerust even langs en ze helpen u bij de keuze voor het montuur dat het beste bij u past. Naast de nieuwe collectie ruimt Verboon Optiek deze maand op. U krijgt de hele maand januari tot wel 75% korting op geselecteerde merkmonturen.

Computerbril

Nu we steeds meer computerwerk verrichten, is er een steeds grotere vraag naar computerbrillen. De computerglazen zijn vooral geschikt voor beeldscherm- en kantoorwerk: ze bieden een optimaal zicht op de korte- en middelafstand. Door de comfortabele houding die ontstaat, geeft de computerbril ontspanning voor de ogen, nek en rugspieren.

Maak een afspraak

Kortom deskundigheid staat voorop bij Verboon Optiek Montfoort. U kunt hier terecht voor een eenvoudige bril tot de beste multifocale glazen in iedere prijsklasse! Ook voor het advies van lenzen. De winkel blijft open volgens reguliere openingstijden. Maar maak wel een afspraak voor uw bezoek. Carla: “Zo zorgen wij dat het niet te druk wordt. En kunt u erop rekenen dat u meteen geholpen wordt.”

Bel naar 0348 - 474024 en laat u adviseren.

Meer berichten