Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021.
Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021. Sjoukje Dijkstra

Jeannette Rekers is lokale held van Montfoort

Algemeen

De winkeliersvereniging Montfoort heeft Jeannette Rekers uit Montfoort benoemd tot lokale held van 2021. De vraag ‘Wie is jouw lokale held?’, leidde tot enthousiaste reacties op hun Facebookpagina. Jeannette Rekers kwam daar uit de bus als ‘winnaar’. “Uit de reacties halen wij dat jij er bent voor iedereen in ons mooie stadje”, zo maakt de winkeliersvereniging bekend op haar facebookpagina.

Voor Jeannette staan twee goed gevulde tassen klaar bij DA Drogisterij en Parfumerie Wensing & Wensing. Een van deze tassen mag ze weggeven aan iemand die het volgens haar goed kan gebruiken! Jeannette is erg vereerd dat ze benoemd is als lokale held. Ze had het niet verwacht. Over de vraag wie ze zelf een held vindt, moet ze even nadenken. “Er zijn zoveel vrijwilligers! Ik kan nu even niemand noemen”, zegt ze. Haar cadeautassen gaat ze na kerst ophalen. Jeannette weet ook al wat ze met de andere tas gaat doen. “Die gun ik aan een goede vriend, die - net als ik - een rottijd achter de rug heeft. Ik verloor vorig jaar mijn man, hij zijn vrouw.”

Haar wens voor 2022 is: een gezond 2022 voor iedereen.

Sjoukje Dijkstra

Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 11 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 12 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 14 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 14 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 15 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00