Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021.
Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021. Sjoukje Dijkstra

Jeannette Rekers is lokale held van Montfoort

Algemeen

De winkeliersvereniging Montfoort heeft Jeannette Rekers uit Montfoort benoemd tot lokale held van 2021. De vraag ‘Wie is jouw lokale held?’, leidde tot enthousiaste reacties op hun Facebookpagina. Jeannette Rekers kwam daar uit de bus als ‘winnaar’. “Uit de reacties halen wij dat jij er bent voor iedereen in ons mooie stadje”, zo maakt de winkeliersvereniging bekend op haar facebookpagina.

Voor Jeannette staan twee goed gevulde tassen klaar bij DA Drogisterij en Parfumerie Wensing & Wensing. Een van deze tassen mag ze weggeven aan iemand die het volgens haar goed kan gebruiken! Jeannette is erg vereerd dat ze benoemd is als lokale held. Ze had het niet verwacht. Over de vraag wie ze zelf een held vindt, moet ze even nadenken. “Er zijn zoveel vrijwilligers! Ik kan nu even niemand noemen”, zegt ze. Haar cadeautassen gaat ze na kerst ophalen. Jeannette weet ook al wat ze met de andere tas gaat doen. “Die gun ik aan een goede vriend, die - net als ik - een rottijd achter de rug heeft. Ik verloor vorig jaar mijn man, hij zijn vrouw.”

Haar wens voor 2022 is: een gezond 2022 voor iedereen.

Sjoukje Dijkstra

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 4 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 6 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 9 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00