Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021.
Jeannette Rekers - hier spontaan ijsjes uitdelend op het Doelenplein bij ondertekening Vitaliteitsakkoord afgelopen zomer - is lokale held Montfoort 2021. Sjoukje Dijkstra

Jeannette Rekers is lokale held van Montfoort

Algemeen

De winkeliersvereniging Montfoort heeft Jeannette Rekers uit Montfoort benoemd tot lokale held van 2021. De vraag ‘Wie is jouw lokale held?’, leidde tot enthousiaste reacties op hun Facebookpagina. Jeannette Rekers kwam daar uit de bus als ‘winnaar’. “Uit de reacties halen wij dat jij er bent voor iedereen in ons mooie stadje”, zo maakt de winkeliersvereniging bekend op haar facebookpagina.

Voor Jeannette staan twee goed gevulde tassen klaar bij DA Drogisterij en Parfumerie Wensing & Wensing. Een van deze tassen mag ze weggeven aan iemand die het volgens haar goed kan gebruiken! Jeannette is erg vereerd dat ze benoemd is als lokale held. Ze had het niet verwacht. Over de vraag wie ze zelf een held vindt, moet ze even nadenken. “Er zijn zoveel vrijwilligers! Ik kan nu even niemand noemen”, zegt ze. Haar cadeautassen gaat ze na kerst ophalen. Jeannette weet ook al wat ze met de andere tas gaat doen. “Die gun ik aan een goede vriend, die - net als ik - een rottijd achter de rug heeft. Ik verloor vorig jaar mijn man, hij zijn vrouw.”

Haar wens voor 2022 is: een gezond 2022 voor iedereen.

Sjoukje Dijkstra

Afbeelding
Kruiswegviering 46 minuten geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 3 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 17 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 19 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 20 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 22 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf 27 mrt, 09:00