Bastiaan Broekhuizen houdt het overzicht.
Bastiaan Broekhuizen houdt het overzicht. hederik@studioduel.nl

Jeugd OZV sluit eerste competitiehelft af met overwinning

Algemeen

OZV heeft op dit moment weer een mooie aanwas van jeugd in de leeftijd van 7 jaar tot 13 jaar en heeft zelfs twee jeugdteams ingeschreven in de competitie. Één team speelt met kinderen tot 13 jaar en één team speelt met een team tot 11 jaar. Er is zelfs een miniwaterpoloteam voor de hele jonkies die kleine toernooitjes spelen. De trainingen (tweemaal per week) beginnen hun vruchten af te werpen en je ziet de kinderen verbeteren.

De jeugd van OZV heeft zaterdag 27 november de eerste helft van de competitie afgesloten met mooie overwinningen. Het Dg team (tot 13 jaar) trok zaterdag aan het langste eind tegen de Reigers uit Den Haag.

De wedstrijd bleef tot aan het einde spannend omdat beide teams aan elkaar gewaagd waren. In de eerste periode kwam OZV nog op een achterstand, maar door doelpunten van Bastiaan Broekhuizen en Hanne Schoonderwoerd in de tweede periode werd de stand weer gelijkgetrokken. Met een mooi schot van Bram de Bruijn werd er zelfs een voorsprong genomen. OZV bleef met een minimale voorsprong tot het eind van de vierde periode aan de goede kant van de score. Door het goed verdedigingswerk Van Sarah van Schaik, Maria Cecilia van Ooyen, Tess Houdijk en Anne Groeneweg, kon keeper Steijn Sluijs zijn doel schoonhouden. Het was Bastiaan Broekhuizen die uiteindelijk de winnende treffer scoorde met een fraai afstandsschot 6-4.

Het Eg team (tot 11 jaar) had het een stuk eenvoudiger. Zij hadden het lager geplaatste ZVL als tegenstander. OZV was echt een maatje te groot en met een ruime overwinning van 19-0 was dit een mooie afsluiting van de eerste competitiehelft.

Het Eg team heeft al een aantal spelers zoals Jelle Houdijk, Mels de Bruijn en Arjan de Ruiter die ook al met het Dg team meespelen. De eerste competitiehelft is (door de coronamaatregelen) een aantal weken eerder gestopt dan gepland, maar OZV gaat gewoon door met trainen op de zaterdagen, zodat ze er weer klaar voor zijn wanneer ze weer competitie mogen spelen.

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 10 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 11 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 12 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 13 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 16 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 18 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 21 uur geleden