Afbeelding

Kaasverkoopactie

Algemeen

Zaterdagmiddag 16 oktober zullen de Polsstokclub en Linfano in Linschoten langs de deuren komen en de heerlijke pondskaasjes in verschillende smaken verkopen.

Voor veel Linschotenaren is de kaasverkoopactie, die de Polsstokclub dit jaar alweer voor de achtste keer organiseert, een moment om naar uit te kijken. Omdat in het verleden gebleken is dat het niet lukt om heel Linschoten te bestrijken heeft de Polsstokclub drie jaar geleden muziekvereniging Linfano benaderd om gezamenlijk op te trekken in de verkoop. Voor beide verenigingen is een aanvulling op de begroting natuurlijk zeer welkom.
De Polsstokclub gaat de opbrengst besteden aan de jeugdledenwerving en opleiding van jeugdtrainers. Ook Linfano zal de opbrengst gebruiken voor jeugdledenwerving en opleiding van leerlingen.

Wilt u de sport en muziek in het dorp een steuntje in de rug geven?
Koop dan een kaasje bij een van de leden. Bent u zaterdag 16 oktober niet thuis, maar wilt u wel een kaasje kopen? Dat is geen probleem, zij doen een bestelformulier bij u in de brievenbus, zodat u alsnog uw bestelling kunt doorgeven. Deze zal dan later bij u afgeleverd worden.

Afbeelding
Dichterbij Paulina 50 minuten geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 1 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 2 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 6 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 7 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht gisteren
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00
Afbeelding
Klimop 29 mei, 17:00