Afbeelding

De Groene Tovenaar zet de bloemetjes buiten

Algemeen

Vrijdag 1 oktober a.s. is Emy Heijstek tien jaar de trotse eigenaar van De Groene Tovenaar in Oudewater. Tien jaar geleden zette Emy de grote stap de bloemenwinkel destijds in de Gasthuissteeg over te nemen en ze heeft geen moment spijt gehad van deze mooie uitdaging!

Emy: “De afgelopen tien jaar heb ik met ups en downs mijn eigen weg gevonden om de bloemenwinkel voort te zetten en wat ben ik daar nog elke dag blij mee. De mooie locatie op de Leeuweringerstraat waar De Groene Tovenaar sinds 2013 zit, de prachtige producten waar ik elke dag mee mag werken en de fijne klanten die ik elke keer in mijn winkel krijg, maken van elke dag een feestje!”

Creëer sfeer

Naast de verkoop van bloemen, planten, vazen, potten en accessoires in de winkel komt Emy ook bij u thuis of op het werk om u te adviseren welke pot of schaal nu mooi is in uw interieur of welke planten een lang leven in uw huis hebben. “Vrijblijvend kunt u een afspraak maken, waarbij u uw voorkeuren aangeeft. Samen zoeken we welke planten en bloemen het beste bij uw huis of bedrijf passen”, aldus Emy, “dit kan ook met een bedrijfsabonnement op wekelijkse basis met verse bloemen, of per kwartaal met zijdebloemen of planten.”

Zeg het met bloemen

Bij De Groene Tovenaar kunt u ook terecht voor bloemstukken voor elke gelegenheid. Op de mooiste dag van uw leven kan de Groene Tovenaar het sprookje compleet maken. “Of het nu gaat om een bruidsboeket, corsage, bloemstuk voor op de auto, aankleding van de locatie of versiering voor in het haar, wij verzorgen het van a tot z.”

Maar ook om een overledene op zijn of haar eigen manier te herdenken kunt u een persoonlijk afscheidsbloemwerk bestellen. Met haar ruime kennis, ervaring en de aanwezige creativiteit kan Emy u helpen om de juiste keuzes te maken. “Tijdens de coronacrisis heb ik weer gemerkt dat voor veel mensen bloemen en planten een belangrijk onderdeel van het leven is. Met ziekte, verdriet, blijdschap en mijlpalen kan er zoveel gezegd worden met bloemen. Het is fijn om daar wat in te kunnen betekenen.”

Jubileumvaasje

Emy wilt dit bijzondere moment niet zo maar voorbij laten gaan. Speciaal voor dit tien jarig bestaan heeft zij een exclusief jubileumvaasje laten maken. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober bent u van harte welkom in de winkel voor een hapje en drankje en dit jubileumvaasje te bewonderen. Ook kunt u als eerste de nieuwe collectie ontdekken. En dit weekend krijgt u 10% korting op alles!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 1 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 2 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 3 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 8 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 10 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 11 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt gisteren
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00