Afbeelding

Laatste week Wereldwinkel Linschoten

Algemeen

Deze week nog en dan is de Wereldwinkel Linschoten gesloten. Met pijn in het hart stoppen Gusta de Jong-Bakker en Wim van der Graaf ermee. Na een lange periode komt er een einde aan hun Wereldwinkel in Linschoten. Klanten kunnen nog een week gebruik maken van de uitverkoop. Of er een doorstart komt is nog niet zeker. Gusta blijft wel Fair Trade levensmiddelen op bestelling leveren.

Uitverkoop

“Al een paar weken houden we verschillende uitverkoop-acties”, zegt Gusta. “Gelukkig wordt daar door velen goed gebruik van gemaakt. Deze laatste week geven we op de resterende non-food artikelen 50% korting”.

Doorstart

“Aan de doorstart door enkele vrouwen uit Linschoten wordt nog gewerkt. We hopen dat het plan van de grond komt (voor Linschoten en voor boeren en producenten in Derde Wereldlanden). We wachten met spanning de uitwerking van de plannen af.”

Nog wel levering op bestelling.

Gusta gaat nog wel verder met de levering van ‘Fair Trade Food op Bestelling’. Een voldoende aantal klanten heeft aangegeven dat ze maandelijks Fair Trade levensmiddelen willen bestellen. In de laatste week van elke maand (uiterlijk de 30ste) kan via mail een bestelling doorgegeven worden aan wereldwinkel.linschoten@gmail.com.

In de eerste week van elke maand plaatst Gusta dan een levensmiddelen-bestelling bij Fair Trade Original in Den Helder. Een paar dagen later kan de bestelling daarna bij Gusta aan de Nieuwe Zandweg 6a in Linschoten opgehaald worden.

Laatste kans dus om leuke spullen te kopen bij Gusta en Wim van de Wereldwinkel Linschoten, Nieuwe Zandweg 5. Via mail bereikbaar op wereldwinkel.linschoten@gmail.com.

Door Siem van der Burg

Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 6 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 7 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 10 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 12 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 14 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 15 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 17 apr, 19:00