Afbeelding

De collectant van het MS Fonds komt bij u langs

Algemeen

Van 28 juni tot en met 3 juli 2021 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte plaats van het Nationaal MS Fonds om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en om de kwaliteit van leven voor mensen met multiple sclerose te verbeteren. Naar verwachting zullen zo’n 10.000 collectanten in hun buurt langs de deuren gaan. Daarnaast zullen vele honderden online gaan collecteren.

Opbrengst is hard nodig

Over de ziekte MS is nog veel onbekend. Onderzoekers weten nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe het genezen kan worden. Met de opbrengst van de collecte investeert het MS Fonds onder andere in innovatieve onderzoeken om betere behandelmethoden te kunnen vinden. Maar ook coacht zij mensen om de kwaliteit van hun leven te kunnen verbeteren.

Aanders collecteren

Vanwege het coronavirus is collecteren ook dit jaar anders. Natuurlijk staan veiligheid en gezondheid voorop. Er is daarom hard en met veel creativiteit gewerkt aan nieuwe manieren van collecteren, zoals online met een digitale collectebus: https://digicollect.nationaalmsfonds.nl

Collectant gemist?

Ga naar www.nationaalmsfonds.nl en doneer online of maak een digitale collectebus aan. Het is ook mogelijk om een donatie over te maken op NL92 INGB 000000 5057.

Afbeelding
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 51 minuten geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 1 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 2 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 2 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 5 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 7 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 10 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig gisteren