<p>Verhuurmakelaar Conny Meesters is de trotse eigenaresse van de dertigste vestiging van 123Wonen.</p>

Verhuurmakelaar Conny Meesters is de trotse eigenaresse van de dertigste vestiging van 123Wonen.

(Yuri Derks)

123Wonen opent nieuwe vestiging

123Wonen, dé verhuurmakelaar van Nederland, heeft per 1 mei een nieuwe vestiging geopend in de omgeving Gouda-Woerden!
Verhuurmakelaar Conny Meesters is de trotse eigenaresse van de dertigste vestiging van 123Wonen.

In twaalf jaar tijd is de franchiseformule hiermee gegroeid van één naar dertig vestigingen, waardoor er in heel Nederland altijd een kantoor in de buurt zit. Zo werken zij in Gouda en Woerden maar ook in de omliggende plaatsen zoals Bergambacht, Bodegraven, Nieuwkoop, Ter Aar, Harmelen, Montfoort en Oudewater.

Als verhuurmakelaar zoekt 123Wonen de match tussen huurder en verhuurder. Dankzij een nationaal én internationaal netwerk is de makelaar gespecialiseerd in het verhuren in elk segment: van appartement tot villa! Met de nieuwe vestiging in Woerden zit 123Wonen nu ook bij u in de regio.

Bij 123Wonen Gouda-Woerden kunt u ook terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden een compleet ontzorg-pakket aan met financieel en technisch beheer. Zo heeft u geen omkijken naar uw verhuurde woning. .

Verhuurmakelaar Conny heeft haar hele leven in de omgeving gewoond en gewerkt, en kan u daardoor alles vertellen over de lokale huizenmarkt. Bent u op zoek naar een huurwoning, of wilt u zelf een woning verhuren? Neem dan een kijkje op123wonen.nl/verhuurmakelaar/Gouda of bel 0348-233400.

123Wonen Gouda-Woerden helpt u altijd bij het vinden van een geschikte oplossing!

Meer berichten