<p>Roos van de Woude sart met haar wijnwinkel 'Het Wapen van Linschoten'.</p>

Roos van de Woude sart met haar wijnwinkel 'Het Wapen van Linschoten'.

(Siem van der Burg)

Wijnwinkel Linschoten opent haar deuren

Sinds 28 april, is het terras van ‘Het Wapen van Linschoten’ weer open. Dat is prettig, maar op zich niet uniek. Wel bijzonder is, dat vanaf die dag Roos van de Woude met haar ‘Wijnwinkel Het Wapen van Linschoten’ start. De kelder van het voormalige stadhuis van Linschoten (de voormalige gevangenis) is veranderd in een sfeervolle ruimte waarin een keur van wijnen te vinden is.

Roos is er druk mee geweest en zag enorm uit naar de opening. Vanuit de wijnwinkel worden ruim honderd verschillende wijnen verkocht. Huiswijnen vanaf vijf euro tot wat luxere wijnen uit populaire wijngebieden (zoals bijvoorbeeld Jacquard champagne en Amarone wijn). De wijnen staan, als straks het restaurant weer open is, ook op een digitale wijnkaart. “Gasten kunnen de wijnen dan tijdens lunch of diner bestellen en betalen dan de winkelprijs + kurkengeld”, zegt Roos. “Zo heb je een heel ruime keuze aan wijn en worden specialere wijnen toegankelijker”. De wijnen worden dus niet alleen verkocht vanuit de wijnwinkel, maar ook geserveerd op het terras en later in het restaurant. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met familie of vrienden een wijnproeverij te houden én natuurlijk een lekker flesje mee te nemen voor thuis.

De wijnwinkel is bereikbaar via het restaurant en is open tijdens de openingstijden van het restaurant.
Nieuws is te vinden op Instagram en op de facebookpagina van ‘Het Wapen van Linschoten’ en op de site www.hetwapenvanlinschoten.nl.
Contact kan via mail info@hetwapenvanlinschoten of telefonisch 0348-412912.

Siem van der Burg

Meer berichten