Afbeelding

Kerkberichten

Algemeen

In de vieringen zijn momenteel maximaal 30 bezoekers welkom.

R.K. Geloofsgemeenschap St. Franciscus van Assisië

U dient zich vooraf aan te melden via het centraal secretariaat: telefoon 0348-203012.

In ons kerkgebouw is het dragen van een mondkapje verplicht.

Taizéviering Linschoten coronaproef

Zondagavond 25 oktober wordt in ‘t Kruispunt aan de Nieuwe Zandweg in Linschoten weer een Oecumenisch Avondgebed in de stijl van Taizé gehouden. Bij de voorbereidingen is een aantal extra maatregelen genomen.

De viering is voorbereid door de Oecumenische Werkgroep Linschoten samen met Rianne van der Nagel- Meter, predikant van de Protestantse Gemeente te Linschoten en Gerard Vendrig, lid van de Pastoraatsgroep van de Katholieke Geloofsgemeenschap Montfoort/Linschoten.

In verband met Corona wordt er deze keer niet gezongen, maar luisteren we naar bekende en minder bekende liederen uit Taizé.

Het aantal bezoekers aan de viering is beperkt tot 30 mensen.

Aanmelding vooraf is noodzakelijk via welkom@kruispuntlinschoten.nl.

Bezoekers wordt gevraagd bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af als u plaats hebt genomen.

Ook is het mogelijk op Kerkdienstgemist/Linschoten/Kruispunt de Taizé viering thuis te volgen of later te bekijken. De orde van dienst is te vinden op de website van Kruispunt/menu/orde van dienst.

De viering begint om 19.30 uur.

Van harte welkom om samen de sfeer en verstilling van Taizé te ervaren.

Informatie: dejongbakker@planet.nl

Evensong in de Hervormde kerk Polsbroek

Op DV zaterdag 24 oktober om 16.00 uur zal christelijk regionaal koor New Voices uit Polsbroek een Evensong zingen in de Hervormde kerk van Polsbroek (met inachtneming van de richtlijnen van RIVM). Dit met medewerking van organist Geerten Liefting en onder leiding van dirigent Arjan Veen. Al eeuwenlang wordt Evensongs dagelijks in Engeland gehouden. Daarbij worden liederen afgewisseld met schriftlezingen en gebeden. Wat eerst een Engels begrip was, heeft de laatste jaren ook steeds meer bekendheid gekregen in Nederland. Luister mee via onze livestream en waan u in een Engelse Kathedraal.

Graag zouden wij de luisteraar live ontmoeten maar door de huidige situatie is dit helaas niet mogelijk. Wij nodigen u van harte uit om mee te luisteren via de livestream die is te volgen op dit kanaal. Om 20.00 uur is dit nogmaals te volgen op: www.youtube.com/channel/UCI1fJzcsoYN3kqRDW3MxKVA

Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 4 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 18 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 20 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 21 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 23 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf 27 mrt, 09:00