Afbeelding
Foto: pr

Dramatisch ongeval op Johan J. Vierbergenweg

Algemeen

Afgelopen donderdagochtend is een negentienjarige Oudewaternaar op de Johan J. Vierbergenweg bij een ongeluk om het leven gekomen: Morris van Klaveren kwam met zijn scooter in botsing met een KPN-busje. De Johan J. Vierbergenweg werd ter plaatse tijdelijk afgesloten, maar de inzet van de hulpdiensten bleek tevergeefs, want het slachtoffer is ter plekke overleden. Vervolgens is er direct een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Burgemeester Danny de Vries liet kort na het ongeluk weten diep geraakt te zijn en betuigde zijn medeleven.

Op de vrijdagavond volgend op dit dramatische ongeval werd Morris bij sporthal De Noort Syde op indrukwekkende wijze herdacht door veel, vooral jonge mensen. Hierbij werd met indrukwekkend vuurwerk en de muziek waar hij van hield de herdenking kracht bijgezet. Verschillende jongeren lieten zich uit in bewoordingen die getuigden van een enorme waardering voor Morris.

Dicht bij de plek van het fatale ongeval is een herdenkingsplekje ingericht waar steeds meer bloemen bij werden gelegd. Aimée, een oud-klasgenoot van het Minkema, was daar ook en vertelde heel veel aardigs over hem; ze noemde hem ‘wel een heel bijzondere vriend’. “Een vaste uitspraak van hem was ‘een kleinigheidje heb je zo’, maar nu bleek dat ineens heel groot. Hij stond altijd voor iedereen klaar, ook voor mij. Morris was gewoon … enorm aardig.”

Aad Kuiper

Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 8 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 9 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 12 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00