Afbeelding
pr

Opbrengst Alzheimercollecte in Montfoort

Algemeen

De Alzheimer collecteweek zit erop. Via verschillende media is uw aandacht gevraagd voor deze ingrijpende en aangrijpende ziekte. Een ziekte die eenieder van ons kan overkomen en ons allemaal bekend is. Er is vrijwel geen familie- of kennissenkring waarin men niet wordt geconfronteerd met iemand die Alzheimer heeft. Afgezien van wat de patiënt zelf door moet maken, ook zijn of haar omgeving krijgt het zwaar. Een geliefde verdwijnt als het ware in het niet, onherkenbaar, soms lichamelijk, maar ook en vooral geestelijk en qua karakter.

Wij zijn u daarom extra dankbaar dat u in de periode die ons op dit moment vooral bezighoudt met Corona, ook gul bent geweest naar onze collectanten. Er is in Montfoort, cash en via de QR-code samen bijna 5.900 euro opgehaald.

Namens het ‘Alzheimer’-collecteteam allen hartelijk dank voor uw bijdrage. Ook een extra bedankje naar de uiteindelijk vijftig collectanten, die vrijwel geheel Montfoort hebben afgelopen. Het houdt hier niet op, de ziekte gaat door, onderzoek is hard nodig. Wij verwijzen u voor verdere informatie en donaties graag naar de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl

Afbeelding
Kookworkshop voor 18+'ers: Lekker, gezellig en gezond 11 uur geleden
Afbeelding
Verhalencafé: Liefde en verlangen, heerlijk, maar soms dodelijk 12 uur geleden
Uitreiking Hugo Kotestein oorkonde.
Monumentenstichting Hugo Kotestein 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 18 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 20 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 21 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 18 apr, 19:00
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 18 apr, 18:00