Live op Zondag: The Outlaws
Live op Zondag: The Outlaws pr

Deze week in Theater Concordia

Algemeen

Vrijdag 5 november - 21.00 uur

Pubquiz Pop Editie

Popkenners opgelet! Schrijf je in met een team muziekliefhebbers en ga de strijd aan met de negentien andere teams. Maak kans op lekkere en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond voor twintig teams van max. vijf deelnemers van 14 jaar of ouder.

Zaterdag 6 november - 20.15 uur

The Doors in Concert

De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen een hommage aan de legendarische The Doors en hun zanger en icoon Jim Morrison. Je reist mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. Een authentieke beleving en originele instrumenten zijn het handelsmerk van de muzikanten. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. De band gebruikt uitsluitend originele instrumenten om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons. ‘Het geluid van The Doors op het podium was vaak interessanter en puurder dan dat van de studio-uitvoeringen’, aldus de tributeband. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Zondag 7 november - 15.00 uur

Live op Zondag: The Outlaws

De bandleden van The Outlaws maken er altijd een rockie feestje van! Deze ‘ouwe rockers’ uit Oudewater laten je de magie van de jaren 60 opnieuw beleven! Een heerlijke middag in Theater & Grand Café Concordia, kom luisteren of een dansje wagen onder het genot van een drankje en versnapering!

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Afbeelding
Pubquiz Pop Editie
The Doors in Concert
Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 59 minuten geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 14 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 21 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort gisteren
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00