pr

Zumbadanslessen Olympia groot succes

Na de zomervakantie is het bij gymnastiek- en dansvereniging Olympia in Haastrecht voor volwassenen mogelijk om zumbadanslessen te volgen. Voor de zomervakantie is middels een viertal workshops geïnventariseerd of er animo was voor deze vorm van dans. En dit bleek het geval!

Inmiddels volgen ruim 25 leden met veel enthousiasme de lessen onder bezielende leiding van dansdocent Anne Overbeek. Elke donderdagavond geeft zij van 19.00 tot 20.00 uur een les aan beginners en van 20.00 tot 21.00 uur een les aan meer gevorderden. De lessen vinden plaats in de aula van het schoolgebouw in Haastrecht en wanneer deze bezet is in een loods op het industrieterrein in Haastrecht. De vrolijke, opzwepende muziek en de deskundigheid en het enthousiasme van Anne werken aanstekelijk en vormen de ingrediënten voor gezellige en sportieve lessen en een bijzonder voldaan gevoel erna.

Nog meer aanbod

Bij Olympia is het naast het volgen van zumbadanslessen voor volwassenen ook mogelijk om lessen in poweryoga en Fit4all te volgen. Voor kinderen is er ook genoeg te doen! Elke woensdag vinden er van 16.00 tot 20.00 uur gymlessen voor kinderen van verschillende leeftijden plaats in sporthal Concordia. Van 16.00 tot 17.00 uur is er een speciale les voor kleuters waar nog voldoende ruimte is. De kinderen kunnen gezellig vrijblijvend twee keer meedoen om te kijken of het iets voor hen is! Dit geldt ook voor de danslessen die Olympia elke dinsdag aanbiedt van 17.00 tot 20.00 uur in de aula van het schoolgebouw in Haastrecht. Van 17.00 tot 18.00 uur is ook hier een speciale les voor kleuters die door dansdocent Leticia gegeven wordt. Kijk voor meer informatie op www.olympia-haastrecht.nl

Bestuur

Onze vereniging groeit en om een sportief aanbod te kunnen blijven bieden in de toekomst kan het bestuur van Olympia versterking gebruiken. Vind je het leuk om je in te zetten voor een maatschappelijk en sportief doel en tegelijk nieuwe mensen te leren kennen? Om kinderen en volwassenen blij te zien worden van de lessen en activiteiten die Olympia nu en in de toekomst kan bieden? Alle hulp is welkom! Neem gerust contact op voor meer informatie via info@olympia-haastrecht.nl of 0182-338056.

Meer berichten