Afbeelding
pr

Het loopt storm voor Puzzel Oudewater

Algemeen

Een van de zaken waar men in deze lockdown warm voor blijkt te lopen is het maken van legpuzzels. En als er dan een van Oudewater op de markt komt blijken die dan ook nauwelijks aan te slepen. De legpuzzels van Oudewater, die te koop zijn in The Read Shop gaan als warme broodjes over de toonbank. Bij wijze van spreken dan, want wie hem hebben wil moet hem gewoon bestellen en even afhalen. Het mes snijdt dan aan twee kanten: je hebt even je broodnodige ommetje en daarna kun je je heerlijk overgeven aan het leggen van een werkelijk schitterende puzzel met typisch Oudewaterse beelden.

Bianca Tettero van de The Read Shop vindt het fijn dat ze de Oudewaterse bevolking blij kan maken met zo'n leuk product. "Het idee", zo laat ze weten "komt van de leverancier, die het begin van zo'n puzzel levert. Ik heb zelf foto's toegevoegd en de hulp ingeroepen van Cojan van Toor en Jaap de Wit. Ook Hocus Pocus heeft meegedacht." Het resultaat mag er dan ook zijn; het geeft een overzicht van heel veel Oudewaterse fenomenen, waaronder zelfs uw eigen vertrouwde IJsselbode.

"Afgelopen woensdag kwam de eerste lading aan en van het uitpakken heb ik een filmpje gemaakt en dat donderdag via de social media verspreid. Het liep gelijk storm. Via alle mogelijke kanalen werd ik met heel veel erg leuke reacties bestookt. De puzzel loopt ook als een trein. Hij kost e 19,99 en wie hem reserveert kan hem komen afhalen, want bezorgen lukt al niet meer. Zo groot is de vraag."

Aad Kuiper

Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort 4 uur geleden
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af.
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af 5 uur geleden
Afbeelding
Winkel in Oudewater en maak kans op één van de vele cadeaubonnen/-pakketten 6 uur geleden
Dauwtrappen door natuurgebied.
Dauwtrappen tijdens Hemelvaartsdag donderdag 9 mei 2024 7 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en programma 9 uur geleden
 De inschrijvingen voor het recreantentoernooi komen langzaam binnen.
Recreantentoernooi bij tafeltennisvereniging TOP 11 uur geleden
Roekoe.
Gert den Houdijker walst over iedereen heen 13 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 14 uur geleden