pr

Werken voor de IJsselbode

Negen jaar lang werkte ik als correspondent voor de Zenderstreeknieuws Oudewater - Montfoort. Dat deed ik met veel plezier. Veel mensen kennen wellicht de column die ik wekelijks schreef. Abrupt kwam daar per 1 augustus een einde aan toen de nieuwe eigenaar van de Zenderstreeknieuws besloot om de nieuwe krant (een samengevoegde editie die in Montfoort /IJsselstein en Lopik verspreid wordt) niet meer in Oudewater te verspreiden.

Ineens dreigde ik mijn leuke baantje als vaste correspondent van Oudewater kwijt te raken. Want ik mocht wel mee met de nieuwe editie maar kon dan niet meer over Oudewater schrijven. Ik was dan ook heel blij toen de redactie van de IJsselbode mij liet weten dat ze me graag wilden hebben voor de IJsselbode. Daar was ik heel dankbaar voor. Want schrijven over Oudewater is zo leuk omdat je dan overal komt en in je eigen stadje je netwerk en kennis van cultuur en geschiedenis alsmaar vergroot.

Veel mensen hebben niet gehoord dat de Zenderstreeknieuws helemaal niet meer in Oudewater wordt verspreid. Vaak moet ik uitleggen waarom ik de overstap heb gemaakt naar de IJsselbode. Daarom even dit artikeltje om het nog eens duidelijk te maken. Mijn pet is een andere geworden, maar met nog even veel plezier blijf ik schrijven over Oudewater. Dan weet u nu hoe het allemaal zit!

Margreet Nagtegaal

Margreet Nagtegaal

Meer berichten