Romantisch overnachten in Het Torentje

Montfoort staat bekend als trouwstad. De suite in ‘het Torentje’ is volgens de eigenaren Ronald en Rob, zonder twijfel uitermate geschikt om de mooiste dag van je leven af te sluiten en natuurlijk ook om een bijzondere overnachting te beleven. “Het Torentje van Brasserie Broers in Montfoort is het meest romantische plekje in het Groene Hart”, vinden zij. Want hoe bijzonder is het om te overnachten in je eigen torenkamer, met zicht op de Hollandse IJssel?

Het Torentje grenst aan het terras van Brasserie Broers, waar de broers Ronald en Rob er alles aan doen om je te verrassen, ontzorgen en te laten thuisvoelen. Het Torentje, vaak verhuurd als romantische bruidssuite, bestaat niet alleen uit een torentje. Je hebt naast het heerlijke tweepersoonsbed in de toren ook een zithoek (met koffie- en thee- mogelijkheden) en een luxe badkamer met ligbad en douche. Het uitgebreide ontbijt wordt ‘s morgens in de kamer, op het terras of in de brasserie (als dat weer kan) geserveerd.

Slapen én eten onder een dak!

Als gast van Het Torentje reserveren de broers het beste tafeltje voor je, aan de waterkant op het terras, met zicht op de voorbijvarende jachten en sloepjes. Op de kaart staan klassieke gerechten als carpaccio, tournedos en dame blanche, met een moderne twist. Begeleid door een goed glas wijn, een biertje of bubbels.

Het gehele Torentje is in 2018 verbouwd, waardoor het van de modernste technieken is voorzien. Het geeft een heel luxe gevoel. Lekker in bad een boekje lezen met een glas wijn of in de luie stoel tv kijken met een kopje koffie en vanuit je bed uitkijken over onze prachtige Hollandsche IJssel. Wilt u zich voor een nacht de koning te rijk voelen. Ga dan overnachten in deze suite met eigen woon- en badkamer.

Het Torentje/Brasserie Broers is te vinden aan de Hoogstraat 6, 3417 HC Montfoort. Telefonisch bereikbaar op 0348-471890, via e-mail info@brasseriebroers.nl. Boekingen lopen via Booking.com.

Siem van der Burg

Meer berichten