De dementie van Jet en Harrie
De dementie van Jet en Harrie Foto: Ervarea

De Dementie van Jet en Harrie komt naar Montfoort

donderdag 1 juni 2023 19:30 tot 22:00

Stichting Welzijnsondersteuning Montfoort-Linschoten (SWOM) kiest wederom voor een bijzondere manier om de inwoners van Montfoort en Linschoten mee te nemen in de wereld van dementie. Op donderdag 1 juni, precies op de dag van het tweejarig bestaan van ‘t Bakkershuis, haalt zij ‘De dementie van Jet en Harrie’ naar Montfoort; de veelgeprezen theatervoorstelling over omgaan met dementie.

Ontmoetingscentrum ’t Bakkershuis bestaat op 1 juni a.s. twee jaar en dat vieren ze met de theatervoorstelling ‘de dementie van Jet en Harrie’. We volgen Jet en Harrie vanaf het moment dat Jet met pensioen gaat. Ze ondernemen leuke dingen en staan nog volop in het leven. Totdat Jet wat vergeetachtig begint te worden. Niet lang daarna krijgt zij de diagnose “Alzheimer”. Een heftige diagnose voor dit echtpaar. In deze voorstelling beleeft u de dementie zowel vanuit het perspectief van Jet als vanuit Harrie die als mantelzorger nauw betrokken is bij dit proces. Deze voorstelling heeft humor, is soms confronterend en emotioneel.

U wordt van harte uitgenodigd voor deze bijzondere avond. De voorstelling begint om 19.30. Inloop vanaf 19.00 uur

Locatie

Zalencentrum Sint Joseph, Heiliglevenstraat 4 in Montfoort

Verkoop kaartjes vanaf 1 mei

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 1 mei bij de receptie van SWOM (Kasteelplein 5). De kaartjes kosten € 10,= per stuk (maximaal 4 kaartjes per persoon). Betaling graag contant.

Locatie