Afbeelding
Foto:

Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater

Algemeen

Rijkswaterstaat renoveert vanaf woensdag 28 februari tot en met vrijdag 28 maart het bedieningsgebouwtje van de Cosijnbrug in Oudewater. Na de renovatie voldoet het verouderde gebouwtje weer aan de huidige normen en wordt het in gebruik genomen om de brug lokaal te bedienen.

De renovatie van het gebouwtje houdt het volgende in: het vernieuwen van het dak, de toiletruimte en de keuken. Bij de werkzaamheden en bij het aan- en afvoeren van bouwmateriaal kan er mogelijk enige (geluids)overlast optreden. Rijkswaterstaat streeft ernaar zo min mogelijk hinder voor de omgeving te veroorzaken. Daarom wordt er alleen op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur gewerkt en is aan- en afvoer van materiaal alleen buiten de spits en de middagpauze toegestaan. Ook parkeren we bewust zoveel mogelijk op afstand.

Rijkswaterstaat gaat vanaf dit vaarseizoen, van 1 april tot 1 november, de Cosijnbrug lokaal bedienen. Dit houdt in dat er tijdens de bedientijden altijd een brugwachter aanwezig is.

Meer informatie op vaarweginformatie.nl. Bij vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 49 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00