Boukje bij haar geliefde voetbalclub waar ze het liefst was.
Boukje bij haar geliefde voetbalclub waar ze het liefst was. Foto: Montfoort S.V. ‘19

In memoriam: Boukje Hol van ‘t Oever

Algemeen

Vol ongeloof en diepe droefheid werd kennisgenomen van het afscheid van Boukje Hol van ‘t Oever uit Montfoort, die vorige week plotseling is overleden. In de vorige presentatiegids van Montfoort S.V. ‘19 werden Boukje en Arie Hol nog gevierd als ‘Vrijwilligers voor het leven’, stralend over twee pagina’s met foto’s. Boukje’s warmte, humor en toewijding aan vrijwilligerswerk voor de club waren onmiskenbaar.

In 2006 begon ze als gastvrouw in de businessruimte van v.v. Montfoort, samen met Joke ten Hoonte. Later zette ze haar passie voort in de sponsorunit buiten de kantine, een rol die ze vervulde met Joke en Engelien de Jong. Haar betrokkenheid bleek ook uit het innen van entreegelden en het verzorgen van drankjes in de spelersbus tijdens uitwedstrijden, waar ze genoot van het zingen van “Arie, Arie en Bouk” op de terugreis.

Boukje was niet alleen een gezicht van de club, maar ook een levensgenieter. Samen met haar man Arie was ze vaak te vinden bij De Plaats in Montfoort. Ze wordt erg gemist, zoals blijkt uit de ontroerende reacties op haar overlijden: “Een van de liefste en mooiste mensen die ik gekend heb.”

Met haar overlijden verliest Montfoort S.V. ‘19 een onmisbare, vriendelijke, gezellige en gepassioneerde vrijwilliger. Het sportpark zal nooit meer hetzelfde zijn zonder het vertrouwde gezicht van Boukje. Haar toewijding, haar lach en haar liefde voor ‘de jongens’ zullen in onze herinneringen voortleven. Moge zij rusten in vrede.

Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 18 uur geleden
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 23 uur geleden
Afbeelding
Over 'Op de rand' 1 mrt, 19:00
Afbeelding
Puntje van Aandacht 1 mrt, 17:00
Dirigent Leon van Veen.
Paaszang: Samen zingen we 'Hallelujah' 1 mrt, 12:00
Afbeelding
Concert Soli Deo Gloria 1 mrt, 09:00
Afbeelding
Jan van der Vlist antiek & brocante houdt totale leegverkoop 29 feb, 19:00
Afbeelding
Singer-Songwriter Diede Vendrig schittert in landelijke muziekcompetitie 29 feb, 18:00