Afbeelding
Foto: Ron Jongeneel

‘Wish upon a Star’

Algemeen

Op zondag 19 november geven orkest Musical Souvenir en het eerste ZangZaak Projectkoor een mooi concert in de prachtige Goudse Schouwburg.

Het voormalige Projectkoor Cessibon heeft onder leiding van Monique van den Hoogen een aantal malen concerten gegeven met orkest Musical Souvenir uit Capelle aan den IJssel. Projectkoor Cessibon is opgeheven, maar Monique gaat gewoon door met haar muzikale activiteiten en heeft het eerste ZangZaak Projectkoor samengesteld. Heel bijzonder is dat in het koor vier moeders én dochters zingen en er een heel aantal dertigers en veertigers meedoen. Natuurlijk bestaat het koor voor een deel ook uit ex-Cessibonners.

Zondagmiddag 19 november bundelen het orkest Musical Souvenir uit Capelle aan den IJssel en het ZangZaak Projectkoor uit Oudewater - opnieuw - hun muzikale krachten in Gouda met ‘Wish upon a Star’. Onder leiding van de dirigenten Bram Soentjens en Monique van den Hoogen worden wensen muzikaal vervuld door het orkest en het koor. Wensen dat je kunt vliegen, dansen, heel verliefd wordt … maar ook heerlijk wegdromen bij de herkenbare muziek van Disneyklassiekers. ‘Wish upon a Star’ wordt een feest van herkenning met muziek uit o.a. Beauty and the Beast, Pinokkio, Frozen, the Lion King en nog veel meer!

Entreekaarten voor het concert zijn uitsluitend te reserveren via: www.goudseschouwburg.nl

Afbeelding
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 45 minuten geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 3 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 17 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 19 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden gisteren
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00