Afbeelding
Foto: pr

Stel je grond beschikbaar voor een microwoning en verdien een extra zakcentje

Algemeen

Er is een enorme wooncrisis in ons land, waardoor het voor veel mensen lastig is om een thuis te vinden. Hoge prijzen, een woningtekort en geen plek om te bouwen. Tegelijkertijd komen veel andere mensen nauwelijks rond door de hoge energierekening en inflatie. In plaats van toe te kijken, komt Microwoning.com met een sociaal initiatief waarin er samen met mensen binnen Montfoort wordt gewerkt aan een eerlijke oplossing waar iedereen profijt van heeft.

Als grondeigenaar kan jij nu iemand helpen en daar tegelijkertijd een zakcentje mee verdienen. Heb je bijvoorbeeld een stukje tuin over? Of een groter stuk grond? Dan kun je daar iemand op laten wonen.

Het is heel simpel

Als particulier in Montfoort stel je een stukje grond beschikbaar. Microwoning zet daar een woning van 22m² of 30m² op. Samen kiezen we een geschikte huurder. Je ontvangt een maandelijkse vergoeding. Microwoning regelt alles wat er nodig is om iemand daar zelfstandig te laten wonen, zoals de financiële investering, de vergunningen, het bouwrijp maken van de grond en het contract met de huurder.

Andere locaties

In andere gemeenten zijn de vergunningsaanvragen al in gang gezet. In Gouda, bij Tessa, bijvoorbeeld. Zij is tevreden: “Lianne woont nu bijna een jaar in de microwoning en dat bevalt me ontzettend goed. Achterin mijn tuin kwam ik toch nooit en nu staat daar een mooie kleine, zelfstandige woning waar ik een maandelijkse vergoeding voor ontvang. Fijn, om tegelijkertijd zo iemand te kunnen helpen!”

Ben jij een particulier met een stuk grond beschikbaar?

Kijk dan voor meer informatie op www.Microwoning.com of neem direct contact op via:
info@microwoning.com / 085 1304142

Zo lossen we met elkaar én voor elkaar het woningtekort op!

Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 8 minuten geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 1 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 2 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 5 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 7 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 10 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig gisteren