Afbeelding

Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop

Algemeen

In opdracht van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden zijn wij, Aannemersbedrijf Straver & Zn., jongstleden week gestart met de werkzaamheden aan de Zuidzijde van de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel (GHIJ). Ter hoogte van de Oudeweg in Oudewater.

De werkzaamheden bestaan uit het verbeteren van de oever door middel van het plaatsen van een nieuwe hardhouten damwand over een traject van 1 kilometer, een deel van 50 meter kunststof damwand en verspreid over het traject wordt er klei op de dijk aangebracht.

De aan- en afvoer van de bouwmaterialen zal over de Provincialeweg (N228) door middel van vrachtwagens plaatsvinden naar ons depot. Het depot is gelegen tegenover Willeskop nummer 77 te Montfoort. Vanaf daar zullen de bouwmaterialen over het water getransporteerd worden naar de locatie van de werkzaamheden. De werkzaamheden vinden plaats vanaf het water, waarbij er wordt gewerkt met een kraan vanaf het ponton.

De werkzaamheden zullen eind november 2023 afgerond worden. Voor calamiteiten gedurende deze periode zijn wij 24/7 bereikbaar. De contactgegevens kunt u vinden op de site van het HDSR via de volgende link: www.hdsr.nl/ghij onder dijk- en oeververbetering Willeskop (deel 1). Daarnaast zal onze omgevingsmanager voor 4 dagdelen per week, voornamelijk tussen 09:00 en 12:00 uur, aanwezig zijn in de bouwkeet op ons depot en is daarbij bereikbaar via hetzelfde telefoonnummer.

Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht pakt 'Groots' uit ter ere van 110-jarig bestaan 41 minuten geleden
Koor aan de oranjebitter.
Koffieochtend in Dorpshuis De Vaart 2 uur geleden
Afbeelding
Railfiets 5 uur geleden
Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 19 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 20 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 21 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug gisteren
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? 24 apr, 12:00