Hoe leuk is het om te leren breakdansen?
Hoe leuk is het om te leren breakdansen? Foto: pr

Creatieve Experience dagen voor de jeugd

Algemeen

Heb je zin om nieuwe dingen te beleven? En ben je van de leeftijd van 8 tot 12 jaar? Dan ben je welkom op zondag 19 maart tijdens de Experience middag. Er zijn workshops striptekenen, breakdance, spelen in een live band, padel en pannaworkshop. Het is mogelijk gemaakt dat je gratis mee kunt doen. Je kunt je nog opgeven.

De Experience dagen zijn een initiatief voor de jeugd van meerdere Oudewaterse partijen. Wil jij een middag wat nieuws leren, je talenten ontdekken of gewoon lekker lol hebben? Geef je dan op voor deze ontzettend leuke middag! Na een eerder aantal succesvolle talentmiddagen op het gebied van cultuur, kun je er dit jaar ook voor kiezen om iets sportiefs te komen doen. Je kiest er deze middag voor om een of twee workshops te volgen.

Heb je al ervaring met deze activiteiten of misschien juist helemaal niet? Dat maakt voor deelname aan de workshops niets uit. Iedereen tussen de 8 en 12 jaar is welkom om mee te doen aan een van deze te gekke, gratis workshops, mis het dus niet.

De middagen worden georganiseerd door het Muziekhuis Oudewater, Oudewater Vitaal en de Cultuurcoach van Oudewater. Dankzij de inzet van verschillende Oudewaterse partijen, zoals Studio Max Dance, Top Skills, de Heksenmeppers, FC Noort, Chris Cuisine en een bijdrage vanuit het Mooyman-MARTENS fonds kan iedereen gratis meedoen. Voor sommige workshops is maar een beperkt aantal plekken te vergeven. De verschillende workshops worden op verschillende locaties gegeven. Kijk voor het volledige programma, locaties, opgave en beschikbaarheid op www.oudewatervitaal.nl. De middag start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Meer informatie over de activiteiten via Oudewater Vitaal david@oudewatervitaal.nl. Cultuurcoach Oudewater saskia.wulterkens@bibliotheekhetgroenehart.nl

Margreet Nagtegaal

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stapje voor stapje breidt het damesvoetbal bij FC Oudewater uit 11 uur geleden
Afbeelding
'Montfoort Wandelt' door... 12 uur geleden
Afbeelding
Opbrengst collecte KWF 13 uur geleden
Afbeelding
Sluitende begroting voor de gemeente Krimpenerwaard 20 uur geleden
Afbeelding
VLAS, nieuw ouderinitiatief voor kinderen met zorg 30 sep., 19:00
Afbeelding
Week tegen eenzaamheid in de Krimpenerwaard 30 sep., 14:00
Afbeelding
Woonwagen- en standplaatsenbeleid 30 sep., 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 30 sep., 10:00