Afbeelding

Afscheid van Ellen van Leeuwen

Algemeen

Beste lezers van de IJsselbode,

Het is voor mij tijd om afscheid te nemen als verslaggever van de IJsselbode. Vijf jaar heb ik met veel plezier verslag gedaan van alles wat in Oudewater te beleven en te vertellen is. Ik vroeg allerlei stadsgenoten het - spreekwoordelijke - hemd van het lijf, zat op de eerste rij bij musicals en theatervoorstellingen en hoorde prachtige verhalen (en soms zelfs een scoop, jawel!).

Als nieuwe inwoner van Oudewater was het een geweldige manier om de stad en inwoners te leren kennen. Bovendien is het voor mij een fantastische springplank geweest om mijn schrijfbureau Vert-ellen op te bouwen. Omdat mijn zakelijke agenda steeds voller loopt, heb ik minder tijd om verhalen te schrijven voor de IJsselbode. De laatste maanden lazen jullie al steeds minder verhalen van mij en nu stop ik officieel. Gelukkig heeft Margreet Nagtegaal al veel werk overgenomen en weet iedereen haar inmiddels te vinden, samen met die andere topper Aad Kuiper natuurlijk.

Ik wil iedereen bedanken voor alle leuke reacties op mijn verhalen, de tips, de avonden die zijn vrijgemaakt voor een interview, de openhartigheid tijdens interviews, de uitnodigingen voor voorstellingen, jubilea en feestjes en ….. Alle collega verslaggevers bedank ik voor de leuke samenwerkingen en als laatst: Ben en Melissa bedankt voor jullie vertrouwen en de leuke samenwerking!

Tot ziens!

Ellen van Leeuwen

Ellen van Leeuwen

Afbeelding
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw 4 uur geleden
Afbeelding
Expositie 'Het verloren doek' 6 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 14 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 10 dec., 19:00
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 10 dec., 17:00
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00