Afbeelding
Foto: pr

Sfeervolle show Erik Neimeijer

Algemeen

Zaterdagavond 21 januari had stichting Cultureel Montfoort Erik Neimeijer naar zalencentrum St. Joseph gehaald, om nummers van Willie Nelson ten gehore te brengen.

Erik Neimeijer is een zanger/gitarist/pianist die voorheen in de band Bökkers zat. Toen hij deze band vaarwelzei, is hij gaan schilderen en met allerlei andere muziekprojecten begonnen. Met één daarvan heeft hij zelfs een Edison gewonnen.

Een ander project is de Amerikaanse singer/songwriter Willie Nelson. Hij was altijd al een groot bewonderaar van zijn werk, heeft zich de nummers eigengemaakt en er een theatershow van gemaakt. Zowel in zijn schilderwerk, als op de piano, gebruikt hij een gevoelige toets. Zijn schilderijen staan als decor opgesteld en maken het plaatje van een Amerikaanse saloon compleet. De countryrock van Willie Nelson past daar mooi in.

Samen met zijn partner Maartje de Vries op basgitaar brengen ze de nummers zeer gedreven. Prachtige stemmen en prachtige begeleiding van beiden. Het was een sfeervolle voorstelling.

Afbeelding
'Hartjes op de fiets' gestopt 2 uur geleden
Afbeelding
Dramatisch ongeval op Johan J. Vierbergenweg 4 uur geleden
Afbeelding
OZV Jeugd wint van koploper 5 uur geleden
Afbeelding
Winst voor FC Oudewater na tumultueus slot 6 uur geleden
Afbeelding
Gewéldige eerste editie schoolvolleybaltoernooi 7 uur geleden
Afbeelding
Lezing over Godfried Bomans 12 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere muziekvoorstelling in Linschoten 6 feb, 19:00
Afbeelding
Snertwandeling in Hekendorp 6 feb, 17:00