Oprichter Theo Schoonderwoerd, Burgemeester Danny de Vries,Jennie Raaphorst en huidige uitbater Don Janmaat.
Oprichter Theo Schoonderwoerd, Burgemeester Danny de Vries,Jennie Raaphorst en huidige uitbater Don Janmaat. Foto: pr

Café de Bokkesprong 40 jaar

Algemeen

Afgelopen weekend was het dan zo ver, de viering van 40 jaar Bokkesprong. Vele gasten die al meer dan veertig jaar in de Bokkesprong komen bezochten het café. Donderdagmiddag tijdens de receptie kwamen de oudgedienden samen.

Theo Schoonderwoerd startte de Bokkesprong op 9 juni 1982 samen met René Metz. Daarna kwam Kees Vermeij (Catwheazle). Jennie Raaphorst nam op 1 januari 1994 de Bokkesprong over tot 1 april 2018. Don Janmaat is de huidige uitbater en nam het café over vanaf 1 december 2018.

Donderdagavond trapten Don Janmaat en Laura van Selm af met een heuse Bokbingo, die in Coronatijd menig Oudewaternaar online had meegespeeld. Bijzondere prijzen van Oudewaterse ondernemers werden uitgereikt als een levensgrote vuurkorf, kerstbomen en een overnachting voor 2 personen met diner.

Vrijdagmiddag kon de wedstrijd van het Nederlands elftal bekeken worden in het café. De prestatie van het Nederlands elftal mocht de pret niet drukken, met een hoop feestvreugde keerden de gasten met een voldaan gevoel huiswaarts.

Op zaterdag was het al vroeg gezellig. Met live entertainment was er feest voor jong en oud en ook de bitterballen werden niet vergeten. Tijdens de horecaborrel op zondag kwamen horeca-ondernemers uit de regio samen om het 40-jarig bestaan te vieren. Don en Laura kijken terug op een geslaagd weekend!

Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 53 minuten geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 1 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 19 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00