Oprichter Theo Schoonderwoerd, Burgemeester Danny de Vries,Jennie Raaphorst en huidige uitbater Don Janmaat.
Oprichter Theo Schoonderwoerd, Burgemeester Danny de Vries,Jennie Raaphorst en huidige uitbater Don Janmaat. Foto: pr

Café de Bokkesprong 40 jaar

Algemeen

Afgelopen weekend was het dan zo ver, de viering van 40 jaar Bokkesprong. Vele gasten die al meer dan veertig jaar in de Bokkesprong komen bezochten het café. Donderdagmiddag tijdens de receptie kwamen de oudgedienden samen.

Theo Schoonderwoerd startte de Bokkesprong op 9 juni 1982 samen met René Metz. Daarna kwam Kees Vermeij (Catwheazle). Jennie Raaphorst nam op 1 januari 1994 de Bokkesprong over tot 1 april 2018. Don Janmaat is de huidige uitbater en nam het café over vanaf 1 december 2018.

Donderdagavond trapten Don Janmaat en Laura van Selm af met een heuse Bokbingo, die in Coronatijd menig Oudewaternaar online had meegespeeld. Bijzondere prijzen van Oudewaterse ondernemers werden uitgereikt als een levensgrote vuurkorf, kerstbomen en een overnachting voor 2 personen met diner.

Vrijdagmiddag kon de wedstrijd van het Nederlands elftal bekeken worden in het café. De prestatie van het Nederlands elftal mocht de pret niet drukken, met een hoop feestvreugde keerden de gasten met een voldaan gevoel huiswaarts.

Op zaterdag was het al vroeg gezellig. Met live entertainment was er feest voor jong en oud en ook de bitterballen werden niet vergeten. Tijdens de horecaborrel op zondag kwamen horeca-ondernemers uit de regio samen om het 40-jarig bestaan te vieren. Don en Laura kijken terug op een geslaagd weekend!

Afbeelding
'Hartjes op de fiets' gestopt 3 uur geleden
Afbeelding
Dramatisch ongeval op Johan J. Vierbergenweg 5 uur geleden
Afbeelding
OZV Jeugd wint van koploper 6 uur geleden
Afbeelding
Winst voor FC Oudewater na tumultueus slot 7 uur geleden
Afbeelding
Gewéldige eerste editie schoolvolleybaltoernooi 8 uur geleden
Afbeelding
Lezing over Godfried Bomans 13 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere muziekvoorstelling in Linschoten 6 feb, 19:00
Afbeelding
Snertwandeling in Hekendorp 6 feb, 17:00