Afbeelding
pr

Glamour of Fashion verkoopt ook kleding voor dames met een plus size

Algemeen

Glamour of Fashion op de Donkere Gaard 12 in Oudewater verkoopt Plus Basics. Deze kledinglijn voor dames met een plus size bestaat uit een hoogwaardige basiscollectie die zowel in de zomer als in de winter verkrijgbaar is in de kleuren marine, zwart en wit. De basiscollectie wordt regelmatig uitgebreid met actuele seizoenskleuren.

Ook verkopen zij een fashion collectie met de prachtige trendkleuren van het seizoen, verkrijgbaar in verschillende modellen van korte en lange blazers en van skinny tot de hippe flared broeken. De maten voor deze collectie lopen van maat 40 tot en met 54. Deze verschillende collecties zijn te mix & matchen, waardoor je steeds een andere look creëert.

VIP avond

Vrijdag 30 september, kunt u de collectie bewonderen en passen tijdens de speciale VIP avond. Miranda en Michelle geven gratis maatadvies en informatie over de mooie collecties. Ook zal PLUS BASICS zelf aanwezig zijn op deze speciale koopavond.

Glamour of Fashion heeft mooie betaalbare damesmode van maat 34 t/m 46. Miranda en Michelle verkopen de merken Costamani, Tessa Koops, Soyaconcept, Elbsand sweatwear, Smith & Soul, Aime balance, Oroblu beenmode, Aime Studio en G-maxx. Verder verkopen ze ‘Loveli huidverzorging’ 100% troepvrij en ‘Wasgeluk’, het Italiaanse wasparfum natuurlijk & vegan.

Natuurlijk is de extra koopavond ook om deze mooie nieuwe collecties te showen, dus ga gezellig langs.

Afbeelding