Afbeelding

TEBI Bestratingsmaterialen bestaat 45 jaar

Algemeen

Dit jaar bestaat TEBI Bestratingsmaterialen 45 jaar en dat wordt gevierd met een feestelijke Open Dag: Tuin D’r Eens In. Zaterdag 17 september a.s. wordt het terrein van TEBI in Montfoort omgetoverd tot een outdoor tuinbeurs, waar de particulier kennis kan maken met bedrijven uit de gehele regio die werkzaam zijn binnen de tuinbranche. Een evenement dat je absoluut niet wilt missen!

45-jarig bestaan

De wortels van TEBI liggen in de oude steenfabriek in Montfoort. Daar startte Flip en Riet van den Hadelkamp in de koude winter van 1977 de handel in tegels en bielzen. De bedrijfsnaam was snel bedacht: TEBI, een afgeleide van beide producten. Aanvankelijk bestond de handel vooral uit oude bestrating, met name de zogenoemde 5 duimers. Door hard te werken en altijd de afspraken na te komen, groeide TeBi uit tot een florerend bedrijf.

In 1995 gaf oprichter Flip de sleutel aan Peter en Anita van den Hadelkamp. De huidige directie verlegde de focus naar nieuwe bestratingsmaterialen en maakte van TEBI een echte winkel. Cruciaal daarin was de ontwikkeling in sierbestrating, beton en keramisch, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen.

Het showplein van 2.000m²

Het visitekaartje van TEBI is het showplein aan de Krekenburg in Montfoort. Een strak schouwspel van tegels, tuinhout, verlichting en decoratieve elementen. Op een oppervlakte van ruim 2.000m² laten ze zien wat ze in huis hebben: een uitgebreide collectie bestratingsmaterialen en tuininrichting. Het showplein is 24/7 toegankelijk voor particuliere klanten. Ook voor de Grond-, Weg-, en Waterbouw is TEBI een betrouwbare leverancier met een uitgebreid aanbod.

Open Dag: Tuin D’r Eens In

Zaterdag 17 september kunnen de bezoekers kennis maken met het bedrijf TEBI tijdens de Open Dag die van 10.00 uur tot 16.00 uur duurt. Inspiratie opdoen staat deze dag centraal! Met een unieke samenwerking tussen TEBI en zijn relaties kunnen de bezoekers zich laten inspireren door één van de aanwezige tuinpresentaties. De groene sfeermakers laten je zien hoe je de mooiste tuinen kunt creëren met unieke tuinmaterialen. De gehele dag zijn er doorlopende demonstraties van werkzaamheden die dagelijks op het bedrijfsterrein van TEBI plaatsvinden.

Niemand minder dan Ivo Putman, dé tuinman van het SBS6 programma De Grote Tuinverbouwing verzorgt deze dag zijn eigen tuinshows op het podium. Op datzelfde podium zorgt presentator Ben Brand ervoor dat de bezoekers mooie prijzen kunnen winnen met het spel Tuin D’r Eens In, maar daar moeten ze natuurlijk wel wat doen!!

Voor de kinderen heeft TEBI een feestelijke kidsgarden ingericht waarop alles te beleven is, zoals een skelterbaan, springkussens, schminken, tekenen met stoepkrijt en keitjes beschilderen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Bezoekers per auto worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein van Tuincentrum Groenrijk. Er zijn pendelbusjes aanwezig. Voor fietsers is een speciale fietsenstalling op het terrein van TEBI aanwezig.

Bekijk www.opendag.tebi.nl voor meer informatie over Tuin D’r Eens In.

Afbeelding
Stapje voor stapje breidt het damesvoetbal bij FC Oudewater uit 11 uur geleden
Afbeelding
'Montfoort Wandelt' door... 12 uur geleden
Afbeelding
Opbrengst collecte KWF 13 uur geleden
Afbeelding
Sluitende begroting voor de gemeente Krimpenerwaard 20 uur geleden
Afbeelding
VLAS, nieuw ouderinitiatief voor kinderen met zorg 30 sep., 19:00
Afbeelding
Week tegen eenzaamheid in de Krimpenerwaard 30 sep., 14:00
Afbeelding
Woonwagen- en standplaatsenbeleid 30 sep., 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 30 sep., 10:00