Afbeelding

Orgelconcert in de Grote kerk te Oudewater

Algemeen

Zaterdag 23 juli om 15.00 zal Arjan Veen een orgelconcert geven op beide orgels in de Grote kerk te Oudewater. Een mooie gelegenheid om het net uit de steigers gekomen Kam-orgel weer te zien - en te horen. Het orgel klinkt na de grote beurt weer fris en sprankelend. Arjan heeft een toegankelijk en afwisselend programma gemaakt, en zal u er in zijn toelichtingen van alles over vertellen.

Arjan Veen is concertorganist, kerkmusicus en dirigent. Hij is organist van de Maartenskerk in Doorn, als Vesperorganist verbonden aan de Domkerk te Utrecht en studeert momenteel hoofdvak Koordirectie (Master) aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen.

Arjan Veen behaalde zijn Bachelor en Masterdiploma orgel aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde bij Aart Bergwerff, Ben van Oosten en Hayo Boerema. Zijn Masterrecital orgel sloot hij summa cum laude af in 2015. Hij behaalde meerdere prijzen bij internationale orgelconcoursen en volgde onder meer masterclasses bij Hans-Ola Ericsson, Jürgen Essl en Peter Planyavsky.

Het concert begint om 15.00, de toegang is vrij.

Van harte welkom!

Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 4 minuten geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 14 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 15 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 16 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 19 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 21 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 23 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater gisteren