Afbeelding
prt

Bijzondere volleybalkampioenen

Algemeen

Nou ja, kampioenen. Onofficiëel in ieder geval wel en dat ook nog eens zonder te spelen. De term ‘bijzonder’ is dan ook niet misplaatst. Het tweede damesteam van volleybalvereniging de Valk uit Montfoort maalde er niet om en vierde uitbundig hún kampioenschap.

Vorige week werd al gewonnen van de tegenstander die ze zaterdag 7 mei weer zouden treffen in wat de kampioenschapswedstrijd moest worden. De tegenstander kwam echter niet opdagen. Wellicht omdat ze zich bij voorbaat kansloos achtten of omdat ze vanwege vakantieperikelen geen zes speelsters op de been konden brengen. Zodoende werd het team dus zonder te spelen onofficieel kampioen. ‘Onofficieel’ omdat de bond de competitie door de bond vanwege corona halverwege al voor gezien had gehouden. De dames hebben, in samenwerking met de andere teams en met veel inspanning, toch alle wedstrijden kunnen spelen. Op de laatste na dus.

Het resulteerde in een feest op ‘De Plaats’ bij de ‘Old bakery’ in Montfoort. Compleet in kampioensshirt, met de ‘zilveren schaal’ en met een optreden van de pretkapel ‘ZWUP. Zo kwam er dus een speciaal einde aan een heel speciaal seizoen. Het kampioenschap mag dan geen officiële status hebben, de dames spelen in ieder geval volgend jaar een klasse hoger. Op naar succes in de derde klasse!

Siem van der Burg

Afbeelding
Bijzondere kerkdienst in Montfoort 4 uur geleden
Afbeelding
Fantastische Rot-avond in de soos 6 uur geleden
Flamenco Linschoten (foto: Gijs Possel).
Fotograaf Gijs Possel exposeert Flamencodansers In Theater De Wilde Weg 7 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 21 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 22 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 23 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 18 apr, 14:00
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 18 apr, 12:00