Afbeelding

Alzheimer Café regio Woerden

Algemeen

Het Alzheimer Café is een trefpunt speciaal voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hulpverleners en belangstellenden uit de gemeenten Woerden, Oudewater, Montfoort en maakt deel uit van Alzheimer Nederland. Belangstellenden uit andere gemeenten zijn ook van harte welkom.

Donderdag 17 maart is vanaf 19.30 tot 21.00 uur het Alzheimer Café in Woerden weer geopend. Deze avond is het thema: ‘Dagbesteding voor mensen met dementie’; een bijdrage aan de kwaliteit van leven. Mantelzorgers worden ontlast. Gastspreker is Niek Visscher, directeur van ‘Onvergetelijk leven’, een dagbesteding voor mensen met dementie en geheugenproblemen in verschillende locaties in de provincie Utrecht waarvan drie in Kamerik.

Wanneer je naaste moeite krijgt met het invullen van de dag, kan het goed zijn om je te oriënteren op de mogelijkheden voor dagbesteding, dagopvang en dagbehandeling. Waar kun je op letten bij het maken van een goede keuze? En hoe bereid je je naaste voor op deze stap?

De gelegenheid is ruimschoots aanwezig om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen en in contact te komen met de aanwezige zorg - en welzijnsprofessionals.

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar in De Plint, Jozef Israëlslaan 20A te Woerden. De toegang is gratis.

Voor aanmelding en informatie: Nel Niessen, 06 20241346, n.niessen@alzheimervrijwilligers.nl

www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht