V.l.n.r. Teus Kok (lijsttrekker), Pieter van der Berg, Lody Reijerse van Buren, Jaap van den Heuvel en Anne-Marie van der Poll.
V.l.n.r. Teus Kok (lijsttrekker), Pieter van der Berg, Lody Reijerse van Buren, Jaap van den Heuvel en Anne-Marie van der Poll. pr

ChristenUnie Montfoort/Linschoten stelt zijn team voor

Algemeen

Enthousiast, hoopvol, gedreven en vol energie staat het team van de ChristenUnie Montfoort klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen en de komende raadsperiode. Lijsttrekker Teus Kok wordt terzijde gestaan door Anne-Marie van de Poll, Jaap van den Heuvel en Lody Reijerse van Buren, ondersteund door Pieter van der Berg, om vanuit een betrouwbare inzet te werken ten goede van de burger van Montfoort en Linschoten.

Teus, van beroep accountant en wonend in Linschoten pleit in het bijzonder voor betaalbare huurwoningen, woonvormen voor ouderen en is een voorstander van doorstroming en verduurzaming van woningen. Zowel het bedrijfsleven als de agrarische sector hebben zijn aandacht.

Anne-Marie heeft een kleuradviesbureau. Zij zal zich inzetten voor het welzijn van de inwoners van Montfoort en Linschoten. Het sociaal domein zal haar taak worden in de gemeentepolitiek.

Jaap is meer dan twintig jaar actief in de gemeentepolitiek, vooral op het gebied van ruimtelijke ordening. Er is een gebrek aan goede betaalbare woningen, en dat moet de komende raadsperiode veranderen.

Lody is een flora- en faunaman, die zich wil inzetten voor biodiversiteit, hetgeen moet leiden tot een beter leefklimaat, schone lucht en een betere oogst. Hij is een voorstander van kringlooplandbouw en het stimuleren van biologische landbouw.

Pieter heeft zich de afgelopen jaren als commissielid ingezet met als belangrijkste onderwerpen klimaat, energie en financiën. In het dagelijks leven werkt Pieter als fondsmanager van een regionaal energietransitiefonds.
Wij willen ons aandeel leveren in de energietransitie.

Dat alles samenvattend in: ‘Samen Recht Doen’.