Bij de Verhalencompagnie hadden ze de kappersstoel al klaar staan.
Bij de Verhalencompagnie hadden ze de kappersstoel al klaar staan. Miranda van der Vlist

U bent weer welkom bij de Verhalencompagnie

Algemeen

‘Wij hadden de kappersstoel al klaar staan; gelukkig kunnen we weer aan de slag’

Na een paar maanden van afwezigheid mogen zij gelukkig weer. Op zondag 13 februari kan vanaf 15.00 uur in Theater Concordia weer geluisterd worden naar prachtige en ontroerende verhalen in het Verhalencafé van de Krimpenerwaard.

Wie van luisteren naar verhalen houdt of ze liever zelf vertelt zit gebeiteld bij de Verhalencompagnie.

De Verhalencompagnie organiseert leuke evenementen met de vertelkunst in de hoofdrol. Ze trekt erop uit in de Krimpenerwaard en omgeving om jong en oud te laten genieten van mooie, oeroude, literaire, bekende en onbekende verhalen.

De Verhalencompagnie is vele malen goed gesteund door Theater Concordia Haastrecht, waar zij Rob en zijn personeel zeer dankbaar voor zijn. Ze staan dan ook te popelen om weer te mogen beginnen!

Verhalencafé

Voor de pauze kunt u genieten van vertellers die zich hebben opgegeven voor het open podium. Dit keer zijn dat Rein Versluis, met zijn eigen verhaal over het durven maken van creatieve keuzes en wat dat je allemaal kan brengen. Egbert van Foeken vertelt over een man, zijn vreselijke vrouw en een Djinn. Peter Lems neemt u mee in de avonturen van een man die levenslang opgesloten zit in een cel tot op een dag…

Na de pauze kunt u luisteren naar de zeer ervaren en professioneel verhalenverteller Mieke Aalderink met haar verhaal ‘Marte of een slimme rechter’. Een luchtig verhaal over een boerendochter die zich niet van de wijs laat brengen door de lokale rechter. Het is ook een verhaal over ware liefde.

De muzikale duizendpoot Jean Marie Dosogne zorgt voor een sfeervolle muzikale draad tussen de vertellingen door.

Kaarten te bestellen via verhalencompagnie.nl/kaarten-verhalencafé.


Het volgende Verhalencafé is gepland op 10 april. U bent van harte uitgenodigd u aan te melden voor het open podium. Heeft u een (eigen) verhaal van 10 minuten dat u wilt delen? Het hoeft geen perfecte voorstelling te worden, het gaat om het plezier van het delen. Aanmelden kan bij info@verhalencafé.nl

Mireille van der Ham

Mieke Aalderink met haar verhaal 'Marte of een slimme rechter'.