Afbeelding
pr

Installatie nieuwe burgemeester Pieter Paans

Algemeen

In de raadsvergadering op donderdag 20 januari wordt de heer Pieter Paans in de raadszaal van het gemeentekantoor in Lekkerkerk als nieuwe burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard geïnstalleerd. Hij volgt burgemeester Roel Cazemier op.
Deze bijeenkomst is op 20 januari vanaf 20.00 uur live te volgen via de gemeentelijke website en via RTV Krimpenerwaard.

De installatie van een nieuwe burgemeester is normaal gesproken een feestelijke aangelegenheid met veel gasten, diverse toespraken, felicitaties en een hapje en een drankje. Maar door de coronamaatregelen wordt dit heel anders. Na overleg met de commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit en bespreking in het presidium is afgesproken een fysieke vergadering te houden met een aantal genodigden die onder strikte naleving van de coronamaatregelen in de raadzaal aanwezig zijn. Elke fractie mag een persoon afvaardigen. Dat geldt ook voor het college.

Na afloop is er een digitale Teams-sessie waarbij raads- en commissieleden, college en directieleden met de nieuwe burgemeester kunnen napraten.

Er is geen borrel of receptie. Inwoners, organisaties, ondernemers en anderen kunnen nader kennismaken met de burgemeester tijdens zijn toer langs de elf kernen van de Krimpenerwaard. Deze kennismakingstoer vindt plaats zodra dat verantwoord en toegestaan is.

Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 50 minuten geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 1 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 2 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 2 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 5 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 7 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 10 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig gisteren