pr

Concordia’s pubquiz online

Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal!

De deuren van Concordia zijn helaas vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten. Maar een online Pubquiz is gelukkig altijd mogelijk. Op vrijdag 14 januari start er daarom weer een gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. Met deze Pubquiz houden we het gezellige Concordiagevoel vast. De presentatie van de 70 vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig)!

Samen voor Concordia!

Met deze Pubquiz zorgen we voor een gezellig avondje Concordia bij jou thuis. Een basisticket kost 10 euro per team. Je kunt eventueel ook extra steuntickets kopen! Daarmee help je ook de financiële strop, veroorzaakt door het coronavirus, voor ons mooie theater te beperken. We hopen op jouw gulle bijdragen! Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Wat heb je vrijdagavond nodig?

Om dit mee te kunnen spelen heb je twee toestellen nodig (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of op één device waarbij je twee schermen openzet. We streamen via Zoom en je beantwoordt de vragen via Ahaslides. Na inschrijving ontvang je op het door jouw opgegeven e-mailadres op de quizdag een mail met de inlogcodes (let op: de mail kan in jouw spam-/reclamebox terechtkomen).

Meer berichten