Afbeelding
Rob Severein

Oliebollenactie OBK Driebruggen

Algemeen

Muziekvereniging OBK Driebruggen gaat dit jaar weer haar eigen ambachtelijke oliebollen zelf bakken! Vorig jaar was het onmogelijk om zelf de oliebollen te bakken vanwege coronamaatregelen. Gelukkig is het dit jaar wel mogelijk omdat we de oliebollenactie beter hebben kunnen voorbereiden en ook meer beschermings- en logistieke maatregelen kunnen treffen. Vanwege coronamaatregelen die wij moeten treffen is het bezoeken van de OBK-baklocatie helaas niet toegestaan voor niet-leden/ bezoekers.

Vanaf maandag 6 december kunt u de overheerlijke ambachtelijke OBK-oliebollen met en zonder krenten en/of de bakkerskwaliteit appelbeignets met en zonder suiker bestellen via: https://forms.gle/scCidqLQFNeUSQSdA

Het OBK-oliebollenactie bestelformulier graag compleet invullen u wordt gevraagd om de benodigde gegevens in te voeren zodat wij u een bestelbevestiging, per mail kunnen verzenden.

Digitale bestellingen kunt u plaatsen tot vrijdag 24 december 12.00 uur. De overheerlijke ambachtelijke OBK-oliebollen kosten per zak van 8 stuks 6 euro. De bakkerskwaliteit appelbeignets kosten per zak van 5 stuks 6 euro.

Vanaf woensdag 15 december komen de OBK leden langs de deur (zeker bij onze vaste klanten) voor degene die dan nog niet in de gelegenheid zijn geweest om digitaal een bestelling te plaatsen. Natuurlijk wordt Uw bestelling traditiegetrouw op 31 december bezorgd, en kunt u digitaal betalen via QR-code of eventueel via mobiel betaalapparaat. Lukt dat niet dan graag gepast betalen (in een enveloppe met postcode en huisnummer).

Helaas worden er geen vooruitbetalingen aangenomen, omdat wij niet kunnen voorzien of de Oliebollenactie doorgang mag en kan vinden i.v.m. coronamaatregelen.

Mocht u vragen hebben of geen e-mailadres, dan kunt u contact opnemen met ons via mail: www.obkdriebruggen.com of telefonisch: 0348 501806 (Gea van Esschoten).

Koor aan de oranjebitter.
Koffieochtend in Dorpshuis De Vaart 1 uur geleden
Afbeelding
Railfiets 4 uur geleden
Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 18 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 19 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 20 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug 23 uur geleden
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? gisteren
Afbeelding
Houdijker en zoon winnen de wedvlucht vanuit Quiévrain 24 apr, 09:00