Afbeelding
Mirjam Hilgeman

Huidtherapie Groene Hart blijft vernieuwen

Algemeen

Voor veel Oudewaternaren en inwoners van omliggende plaatsen is Huidtherapie Groene Hart een bekende plek. Je kunt hier terecht voor allerlei huidklachten, waaronder: acne, overbeharing, wratjes, vaat- en pigmentklachten. In 2018 werden de diensten uitgebreid met: medische pedicure en een schoonheidsspecialist.

Momenteel is Huidtherapie Groene Hart bezig met haar volgende verbeteringen. De huidige naam volstaat hierdoor niet meer, daarom presenteren zij met trots hun nieuwe naam: Kliniek Groene Hart. Willemien: “Een reden voor deze naamswijziging is dat er inmiddels veel meer behandelingen worden aangeboden dan alleen huidtherapie. Huidverbetering, botox- en fillerbehandelingen en de al eerder genoemde medische pedicure en schoonheidsspecialist.

Kliniek Groene Hart onderscheidt zich door al meer dan 16 jaar te werken met huidproducten die hoogwaardige werkstoffen bevatten waarmee huidklachten goed kunnen worden aangepakt. Ook op het gebied van huidverbetering merk je dat de expertise van het team zorgt voor mooie resultaten. Tegelijkertijd willen we laagdrempelig blijven en proberen we iedereen van een passend advies te voorzien.”

“Afgelopen zomer is er ook een gloednieuwe ontharingslaser aangeschaft. Hiermee bereiken we sneller betere resultaten dan voorheen. Wat niet iedereen weet, is dat behandelingen op haargroei in het gezicht vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar.

Naast de nieuwe laser hebben we ook een aantal nieuwe zeer ervaren huidtherapeuten en schoonheidsspecialiste in ons team mogen verwelkomen. Er wordt veel waarde gehecht aan een ervaren team en het streven is om de cliënten zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar te plannen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om tijdens uw behandelplan een vertrouwensband te creëren met uw behandelend therapeut .

Naast de rebranding bestaat nu ook de mogelijkheid om zeer eenvoudig zelf online afspraken in te plannen bij huidtherapie, pedicure, schoonheidsspecialist en cosmetisch arts. Neem een kijkje op onze nieuwe website www.kliniekgroenehart.nl

De intake blijft gratis, zo starten wij al 16 jaar onze kennismaking en bespreken we vrijblijvend adviezen en behandelplannen.

Bekijk uw aanvullende zorgverzekering of u in aanmerking komt voor vergoeding van behandelingen omtrent haren in het gezicht, acné in het gezicht (ook voor verzekerden onder de 18) of camouflage therapie.

Locatie Oudewater: Molenstraat 9
Locatie Gouda: Middenmolenlaan 1 (Goverwelle)
Appen en bellen kan op 0182-235030

Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 2 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 16 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 18 uur geleden
Filmavond ‘De Acht Bergen’
Deze week in Concordia 19 uur geleden
"We hebben hard geoefend en ik ben heel trots!", aldus kampioen Yara
Yara Nederlands kampioen 21 uur geleden
Afbeelding
Volleyballers Jupiter Heren winnen gisteren
V.l.n.r. André de Bruijn, Sverre Peenstra, Rutger Peenstra,Timo van Dommelen, Vita van Deuren en Daphne van Kooten.
Tegenvallers en meevallers in Thialf 27 mrt, 09:00
Afbeelding
Romeijnsdeuren teruggeplaatst 26 mrt, 19:00